Ontvangst in Holiday Inn in IJmuiden aan Zee

De vereniging kwam bijeen in het Holiday Inn in IJmuiden aan Zee. Dit hotel is gelegen aan het eind van de wereld nabij het strand van IJmuiden. Voor de vloot van De Mascotte werd parkeergelegenheid geboden op het terras van het hotel dat normaliter niet voor auto's toegankelijk is.Het hotel heeft een panoramalift aan de havenzijde. De tocht met de lift biedt mooie beelden, hoewel de meeuwen het fraaie uitzicht hier en daar hebben vertroebeld. De ergste vervuiling is op de foto verwijderd...Op de vierde verdieping werd iedereen ontvangen met de gebruikelijke koffie en gebak. De opkomst was gelimiteerd tot 200 personen en de ruimte was daar precies op afgestemd.
De leden en hun echtgenotes cq introducees waren veelal in passend Engelse klederdracht uitgedost. Dames droegen vaak stemmige hoedjes en heren hadden vaak hun clubcolbert uit de kast gehaald.
De voorzitter, Wouter Schuurmans, deed het openingswoord en plaatste het twintigjarige jubileumfeest in het perspectief van de afgelopen decennia.
Na deze opening begaf een ieder zich naar de voertuigen en maakte een aanvang met wat later een letterlijk zonovergoten en tropisch weekend zou worden. De kappen van de cabrio's gingen open, de jasjes gingen uit, de motoren werden gestart en de kolonne begaf zich naar de uitrit alwaar enkele bestuursleden voor het uitreiken van de routebeschrijvingen en de verkeersbegeleiding zorgden.
Verder naar de volgende pagina
Terug naar het overzicht van het Jubileum

Bekijk alle evenementen op de kaart