Evenementen

Gezellige mensen, picknicken, mooie auto's, unieke lokaties, vele ingrediënten voor onvergetelijke evenementen.

De Mascotte kent evenementen op landelijk niveau en op regionaal niveau. Hoeveel evenementen en hoeveel regio's er zijn, kunt u vinden onder "Clubinformatie". Ook kunt u daar verdere informatie vinden over de vele soorten evenementen, zoals prachtige ritten in binnenland en buitenland, gezelligheidsevenementen onder de naam "Koffie & Klets" en uitermate informatieve technische evenementen. Bij landelijke evenementen wordt aandacht besteed aan een speciaal kinderprogramma en bij technische evenementen is er meestal een ladies-programma.
In de kalender vindt u zowel de landelijke als de regionale evenementen voor zover die nu al zijn gepland.
En verder heeft u volop gelegenheid om met de evenementen kennis te maken door met ons na te genieten aan de hand van de vele tientallen verslagen die u op deze site kunt vinden.

Evenementverslagen
Heeft u mooie foto's van een evenement beschikbaar of wilt u graag uw steentje bijdragen aan het verslag van een evenement?
Graag, uw foto's en teksten zijn van harte welkom!
Bij dezen het verzoek om vooraf even te overleggen met Marius Krijgsman, contentbeheerder voor de evenementverslagen,
via het mailadres evenementverslagen@demascotte.nl, zodat voorkomen wordt dat (bijvoorbeeld) de grootte van foto's bij het doorsturen voor problemen zorgt.

Filmpjes van evenementen
Wist u dat clubleden ook regelmatig mooie filmpjes maken van evenementen? Klik hier om rechtstreeks naar de pagina met Videoclips te gaan.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart