Laatste nieuwtjes

 

 Gezocht: Bentley
Mijn naam is Gerard Wessel, filmproducent uit Scheveningen. Voor een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ben ik op zoek naar een Bentley uit de jaren zeventig. Indien u meer wilt weten, kunt u mij benaderen via email: info@stichtingalaskafilms.nl


WIST U DAT:
als u zich inschrijft voor de Nieuwsbrief van De Mascotte, u automatisch een mailtje ontvangt als er een nieuw evenementverslag of een advertentie geplaatst wordt?
Inschrijven gaat eenvoudig: onderaan iedere pagina vindt u het blokje tekst 'Inschrijven Nieuwsbrief'. Vul hier uw emailadres in en klik op de button 'INSCHRIJVEN'. Vul uw naam in op het vervolgscherm (lidnummer hoeft niet ingevuld te worden), klik op de button 'ABONNEREN' en bevestig uw inschrijving in de u toegestuurde email. Veel leesplezier gewenst!


Aankondiging jaarlijkse meeting RROC in Detroit
Op 22 tot 27 juli aanstaande houdt de RROC haar jaarlijkse meeting in Detroit. Op de pagina Advertenties vindt u het programma en bijbehorende inschrijvingsformulieren.


Wijzigingen Statuten en Huishoudelijk reglement De Mascotte
Op de pagina Clubinfo van De Mascotte vindt u de gewijzigde Statuten en het Huishoudelijk Reglement met ingang van 2019.


Nieuwe brandstof benamingen
Automobilisten krijgen aan de pomp te maken met nieuwe namen voor hun benzine.
Vanaf half november zijn tankstations verplicht nieuwe etiketten te plaatsen, waarbij Euro95 voortaan E10 gaat heten. Euro98 krijgt de naam E5, omdat er vaak minder biobrandstof in zit. 
Klik hier voor meer informatie.


Documentaire National Geographics over Rolls-Royce
Op National Geographics is via een samenwerking met Rolls-Royce een documentaire geplaatst.
Met name op de verschillende testlocaties hebben National Geographics en co-host van deze 'making of'-docu, Cory Richards, de focus gelegd op de afgelopen drie jaar.
Klik hier voor meer informatie.


Snel inloggen op het voor leden bestemde deel van de website?
Zoals u waarschijnlijk al weet, kunt u snel inloggen op het voor leden bestemde deel van onze website met behulp van uw mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord) combinatie.
Zegt het voort!


Overzicht kortinggevende bedrijven
Op pagina Clubinformatie is een nieuwe sub-pagina toegevoegd met daarin een overzicht van kortinggevende bedrijven. Op vertoon van uw Mascotte clubpas ontvangt u korting bij de genoemde bedrijven. 
Dit overzicht zal regelmatig bijgewerkt worden.


Algemeen
Bent u na al het bladeren door onze website nieuwsgierig geworden en nog geen lid van De Mascotte?
Niet alleen de ALV met diverse stands en (uiteraard) veel gezelligheid maakt deel uit van onze evenementen, maar ook de regionale Koffie en Klets bijeenkomsten en regelmatige buitenlandse reizen zijn zeer de moeite waard!
Schroom dus niet, neem direct per e-mail contact op met de secretaris, via secretaris@demascotte.nl of via de Contact-pagina, om lid te worden en u kunt direct deelnemen aan alle leuke evenementen!


De Belastingdienst en de evenementenregeling
Op de site van de Belastingdienst staat: “Hebt u een motorrijtuig van 15 jaar of ouder waarvan het kenteken is geschorst? Dan kunt u zich aanmelden voor de evenementenregeling. U kunt dan tijdens door de Belastingdienst erkende evenementen een beperkt aantal dagen rijden zonder dat u de schorsing moet opheffen. U hoeft ook geen belasting te betalen en het motorrijtuig hoeft niet APK gekeurd te zijn".
Als u gebruik wilt maken van de evenementenregeling, geldt wel een aantal voorwaarden:
- De organisator heeft het evenement aangemeld bij de Belastingdienst.
- U mag aan maximaal 4 evenementen per kalenderjaar deelnemen.
- U mag maximaal 6 dagen per kalenderjaar gebruikmaken van de regeling.
- U moet het motorrijtuig verzekeren.
- U gebruikt het motorrijtuig alleen in het kader van het evenement.

Wilt u het artikel bij de Belastingdienst nog even opzoeken, dan kan dat via de volgende link:
https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/auto_en_vervoer/belastingen_op_auto_en_motor/motorrijtuigenbelasting/de_evenementenregeling/.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart