Vereniging van Rolls-Royce en Bentley liefhebbers De Mascotte
Nieuw belangrijk bericht!
 
Nu de richtlijnen van het RIVM wat versoepelen, kunnen we volgens strikte handhaving van die regels, wel weer overgaan tot het houden van Koffie&Kletsen en de barbecue. 

De richtlijnen van het RIVM :
 
-      Vanaf 1 juni 2020 kunnen de regiobijeenkomsten weer hervat worden, waar dat mogelijk is. Uw regiobegeleider zal de uitnodiging laten versturen per e-mail. Dan kunnen namelijk op terrassen een onbeperkt aantal bezoekers zitten aan een tafeltje, waarbij voldoende afstand wordt bewaard. Het bestuur hoopt op mooi weer. Binnen mogen max. 30 personen aan tafeltjes zitten.
 
-      Vanaf 1 juli tot 1 september mogen er 100 personen binnen. Onbeperkt buiten, mits zittend en op afstand van elkaar.
 
-      De regel dat de regiobegeleider eerst drie Koffie&Kletsbijeenkomsten moest hebben gehouden alvorens de barbecue te kunnen organiseren, vervalt voor dit jaar. Er mag ook gebarbecued worden zonder dat er een Koffie&Klets geweest is.
 
-      Het lustrumfeest op 28 en 29 augustus vervalt. Dit wordt nu eenmalig één jaar later gehouden in augustus 2021. 
 
-      De picknick, oorspronkelijk geschrapt i.v.m. het lustrumfeest, zal hopelijk plaatsvinden op zondag 6 september 2020. Ook willen we, zo mogelijk, de technische dag en de najaarsrit gewoon laten doorgaan. 
 
-      Alles is natuurlijk afhankelijk van de hele ontwikkeling rondom het coronavirus. 
 
Ons clubboekje zal gewoon verschijnen op 1 juli. 
Met het versoepelen van de “intelligente lockdown“ wordt steeds meer mogelijk ook voor onze vereniging. Het bestuur houdt dat nauwlettend in de gaten en zal u daaromtrent  adequaat informeren.
 
Als vereniging vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Hopelijk heeft u daar begrip voor.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur. 
--------------------------------------------- 

De Mascotte is de enige zelfstandige vereniging van Rolls-Royce en Bentley liefhebbers in Nederland en tevens de derde in grootte in de wereld.
De vereniging stelt zich ten doel om de belangen van de leden te behartigen. Op deze website kunt u zien op welke wijze De Mascotte daar invulling aan geeft.

De website en uw gegevens
Uw gegevens zijn alleen door anderen in te zien als u zelf daar toestemming voor gegeven heeft via Mijn Profiel op het voor leden bestemde deel van de website.

Wij wensen u vele aangename momenten toe op de verenigingswebsite.

Uw voorzitter,
Wouter Schuurmans

Ps.: 
speciaal bestemd voor geïnteresseerden / diegenen die nog geen lid zijn: wilt u de sfeer proeven en meedoen met één van onze landelijke evenementen?
Neem dan contact op via mailadres voorzitter@demascotte.nl

Wij zien u graag!

 

LID WORDEN?

Word lid van de grootste Rolls-Royce en Bentley club van Nederland.
Zodra u lid bent, kunt u gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten en ontvangt u uitnodigingen voor onze landelijke en lokale evenementen plus het fraaie clubboekje. Een donateur betaalt dezelfde entreekosten en dezelfde jaarlijkse contributie als een lid, maar kan niet deelnemen aan evenementen waarvan het bezit van een Rolls-Royce of Bentley noodzakelijk is.

Het lidmaatschap biedt u:
Elk kwartaal een meer dan 160 pagina's dik clubboekje De Mascotte, met nieuwtjes, technische informatie, etc.
• Clubevenementen als technische seminars, toertochten, picknicks, etc.
• Rolls-Royce & Bentley archief, o.a. met chassis-informatie.
• Technisch advies.
• Bemiddeling bij taxatie van uw Rolls-Royce of Bentley.
• Clubshop met o.a. verkoop van technische handboeken en onderdelen handboeken.
• Clubverzekering, met aantrekkelijke premies.

VEREISTEN

Indien u een Rolls-Royce of Bentley heeft - of voornemens heeft er een aan te schaffen - dan kunt u lid worden van De Mascotte. U kunt echter ook donateur worden, dan is het in bezit hebben van een Rolls-Royce of Bentley niet nodig.

LAATSTE VERSLAGEN

Hieronder vindt u de laatste verslagen van de 'De Mascotte' Evenementen

  • brand images
  • brand images
  • brand images
  • brand images
  • brand images

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart