LID WORDEN?

Wordt lid van de grootste Rolls-Royce en Bentley club van Nederland.
Zodra u lid bent, kunt u gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten en ontvangt u uitnodigingen voor onze landelijke en lokale evenementen plus het fraaie clubboekje. Een donateur betaalt dezelfde entreekosten en dezelfde jaarlijkse contributie als een lid, maar kan niet deelnemen aan evenementen waarvan het bezit van een Rolls-Royce of Bentley noodzakelijk is.

Het lidmaatschap biedt u:
Elk kwartaal een meer dan 160 pagina's dik clubboekje De Mascotte, met nieuwtjes, technische informatie, etc.
• Clubevenementen als technische seminars, toertochten, picknicks, etc.
• Rolls-Royce & Bentley archief, o.a. met chassis-informatie.
• Technisch advies.
• Bemiddeling bij taxatie van uw Rolls-Royce of Bentley.
• Clubverzekering, met aantrekkelijke premies.

VEREISTEN

Indien u een Rolls-Royce of Bentley heeft - of voornemens heeft er een aan te schaffen - dan kunt u lid worden van De Mascotte. U kunt echter ook donateur worden, dan is het in bezit hebben van een Rolls-Royce of Bentley niet nodig.

Ondergetekende machtigt hierbij de Vereniging "De Mascotte" om het lidmaatschapsgeld jaarlijks tot wederopzegging van het hierna vermelde rekeningnummer af te laten schrijven. Tevens gaat u ermee akkoord, dat De Mascotte foto’s van u of uw auto’s in het clubboekje of op de website mag plaatsen. U kunt natuurlijk altijd de fotograaf ter plaatse aanspreken, dat u niet op de foto wilt. Opzegging is jaarlijks mogelijk tot uiterlijk 1 maand voor het einde van het lopende verenigingsjaar, dus vóór 1 september.

Opmerking / Geeft u hieronder a.u.b. aan hoe u in contact bent gekomen met De Mascotte (via adverteerder / lid of anders):

Voor het huidige jaar bedraagt de contributie van "De Mascotte" €140, ook voor buitenlandse leden.
Er wordt éénmalig €15 aan inschrijfgeld in rekening gebracht.
Machtiging tot wederopzeggingZorgt u er voor dat u de bijbehorende bankpasreader (digipas) bij de hand heeft zodat de registratie via Ideal zonder problemen verloopt

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart