De voorjaarsrit 24 april 2022

 
Wat een opluchting dat het bestuur na alle vervelende Corona maatregelen eindelijk weer eens een voorjaarsrit heeft kunnen organiseren.
 
Hoewel Nederland nou niet bepaald “groot” is wat oppervlakte betreft, moet er toch wel rekening mee worden gehouden dat onze leden verspreid over diverse regio’s toch soms behoorlijke afstanden moeten afleggen om dan nog eens vanaf het startpunt een route te rijden.
 
Dit jaar werd besloten de voorjaarsrit te doen starten in Maastricht. 
Wat is het plezierig om daar dan toch leden vanuit het hoge Noorden te mogen begroeten.
 
De ontvangst was bij Bentley Maastricht.
Ontvangen met een glas “bubbels” en chocola, aangeboden door een aantal charmante gastheren en gastvrouwen kregen de bezoekers daarna de mogelijkheid zowel de prachtige showroom en zelfs de werkplaats te mogen bezoeken.
 
Onze voorzitter bedankte de directie voor de ontvangst en de gastvrijheid, want er werden ons ook nog eens de heerlijkste lunchgerechten en een voortreffelijk soepje aangeboden.
 
Een kleine attentie werd overhandigd aan de directie en verschillende medewerkers.
Het catering-team ontving een mooie “Mascotte” ballpoint.
 
De grootste verrassing was wel het aanbod van Bentley Maastricht aan onze leden om gedurende een aantal maanden de auto van het merk Rolls-Royce of Bentley een gratis inspectiebeurt te laten ondergaan. Een keurig gedrukte invitatie werd elk lid overhandigd in een goody-bag.
 
Een totaal gebaar van attenties met de kwaliteit als van een Rolls-Royce (of Bentley)!!
 
De uitgeschreven voorjaarsrit voerde door een mooie deel van Zuid Limburg voor ca. 50 kilometer, waarbij het centrum van Valkenburg werd doorkruist.
 
Het eindpunt van de route was bij het Van der Valk hotel Urmond-Stein in Urmond.
Misschien een beetje verwend, want het buffet werd niet door iedereen als perfect ervaren; mogelijk werden wat afspraken niet goed nagekomen.
 
Desondanks werd zoals gebruikelijk uitvoerig afscheid genomen met een uitnodigende vraag: “Zien we elkaar weer tijdens het Lustrumfeest?”.
 
De foto’s mogen u wat inside informatie geven.
 
Verslag: Wietze Bakker
Foto's: Wietze Bakker, Sylvia Krijgsman, fotografe Jeike Wullms (extern). 
Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart