De opening van het nieuwe Mascotte seizoen: een voorjaarsrit met gouden randDoor de organisatie van de voorjaarsrit, Ria en Frans Janssen, Elly en Wietze Bakker, is de lat erg hoog gelegd. Als we bedenken dat er nog meer landelijke evenementen op de agenda staan en terugkijkend naar deze zeer motiverende en buitengewoon gezellige voorjaarsrit die vanaf de ontvangst tot en met het vertrek strak geregisseerd was, dan kan ik alléén maar mijn denkbeeldige hoed, ik bezit er namelijk geen, afnemen en een diepe buiging maken. Kritisch als ik ben kan ik maar één ding vaststellen: het klopte gewoon allemaal (inclusief het heerlijke zonnetje).

Eén dag vooraf.
Op de zaterdag konden eventuele liefhebbers vanaf het hotel met de boot naar 's Hertogenbosch. De rivier de Dommel in combinatie met een electrisch aangedreven boot betekende gezelligheid en een heerlijke rust!Ontvangst in Boxtel.
De ontvangst op zondagmorgen, direct al bij de ingang van het Museum Classic Park in Boxtel was vriendelijk en het parkeren van zo’n 100 tal Rolls-Royce’s en Bentley’s verliep strak. De locatie had sfeer, de koffie en het appelgebak smaakte prima en er was meer dan genoeg te bekijken in het museum.Toertocht.
Eerst even het goed verzorgde lunchpakket ophalen en dan beginnen aan de toertocht.De rit door het prachtige Brabantse landschap was vlekkeloos uitgeschreven door schitterende dorpen en landschappen, en waren een streling voor het oog. Het was niet alléén rustgevend maar ook een vorm van onthaasten.

Aankomst op het Landgoed Kapellerput.
De ontvangst was op het prachtige landgoed Kapellerput in Heeze, gelegen midden in de natuur grenzend aan natuurpark de Strabrechtse Heide. Een oase van rust, ruimte, kunst en verrassende architectuur. Onder begeleiding van een deskundige konden we genieten van een rondleiding in het gebouw en de omgeving. Het afsluitende buffet was van hoge kwaliteit en de 200 aanwezige gasten van De Mascotte waren duidelijk aan het genieten en konden terugblikken op een zeer geslaagd landelijk evenement. Ongetwijfeld kunt u straks meer lezen in ons clubboekje Mascotte 2016 – 3.Norman Vincent Peale schreef het volgende: “enthousiasme heeft iets magisch. Het betekent het verschil tussen middelmatigheid en succes ...”.
Meer dan succesvol was deze voorjaarsrit.


Uw tijdelijke verslaggever John Snijders.
Met dank aan de fotografen: Frans Janssen, Sylvia Krijgsman en Wietze Bakker.
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart