Zondag 18 november 2018

 
Een stralende strak blauwe lucht, licht frisse temperatuur en prachtige herfstkleuren. 
Alle ingrediënten voor een mooie dag.
En dat wás het. Aan de uitnodiging voor de laatste Koffie en Klets in 2018 door Zuid-Oost werd in grote getale gehoor gegeven.
De ontvangst door de regioleider, onze vriend Marius Krijgsman met zijn Sylvia, was allerhartelijkst. 
Het was ook wel een bijzondere bijeenkomst. Er is een spreekwoordelijk gezegd: “De één komt, de ander gaat”, wel dat hebben de bezoekers ervaren.
Na een welkomstwoord aan de aanwezigen heeft Marius op wel een bijzondere manier afscheid (moeten) nemen van twee leden van zijn regio-team die zich meer dan normaal, met volle inzet, hebben verdienstelijk gemaakt voor deze regio. Met recht werd hen daarvoor dan ook een attentie aangeboden.
Dat deze twee mensen, (alfabetisch) Rob van den Beld en René de Hoog van Klinken, door alle regioleden bijzonder zijn gewaardeerd voor al hun werk bleek wel uit het feit dat door deze regio gezamenlijk deze gift werd mogelijk gemaakt. Het was goed dat Sylvia Marius dat nog even influisterde. Wat een team!
Fijn voor deze regioleider, die zelf al jaren actief is, dat zich twee nieuwe “hulpen” hebben aangeboden, t.w. de heren Jan Jeurissen en Jos van Wijngaarde.
Op de Algemene Ledenvergadering op 27 januari 2019, waar wij iedereen weer graag ontmoeten, zal het bestuur ongetwijfeld hierop nog terugkomen.
Ook nu namen alle bezoekers weer met een prettig gevoel afscheid en een “tot ziens”.
Bekijkt u de fotoreportage maar eens.
 
 
 
 
Verslag: Wietze Bakker
Foto’s: Annemieke Dekkers en Wietze Bakker.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart