Technische dag 26 september 2020

 Dit jaar werd de technische dag georganiseerd in en rond het bedrijf IBALO te Goor (Twente).
IBALO houdt zich bezig met de verkoop en onderhoud van Luxury Cars, en de technische dag speelde zich voor een groot gedeelte af tussen de Rolls-Royces en Bentley’s, maar er stonden ook Ferrari’s, Mercedessen, BMW’s en Maserati’s in de hogere klasse.
Er waren 4 presentaties, waarvan er twee door de firma IBALO verzorgd werden en een door Marinus Rijkers, die een verhaal hield rond het thema: je wilt een Rolls-Royce of Bentley kopen en je ziet een advertentie, die je wel wat lijkt. Wat moet je doen om te kijken of je een goede auto koopt en of hij wel de prijs waard is, die ervoor wordt gevraagd.
Remco Labans gaf een demonstratie en uitleg over het gebruik van TSL olie. Het hoofd van de garage liet ons aan de hand van een auto, die lange tijd had stilgestaan, zien wat er allemaal kapot kan gaan.
Kenneth Melis hield ook een lezing over de filosofie van IBALO met betrekking tot de verkoop en onderhoud van hun auto’s.
De organisatie vond dat naast de technische presentatie ook de gezelligheid een grote rol moest spelen, ze hadden gezorgd voor heerlijke koffie met een schijf Twentse Wegge en als lunch werd een pizzabakker ingehuurd, die voor de zaak verse pizza’s bakte. 

Het was een gezellige en interessante dag geweest, en alle clubleden gingen tevreden naar huis.


Verslag: Jan Jeurissen.
Foto's: Maarten Blokland, Alfred Steenwinkel.

Filmverslag voor de liefhebber: kijk even op de pagina Media onder Videoclips.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart