TECHNISCHE DAG 

 
 
Indien een landelijk evenement op meer dan 100 km. van Rolde wordt gehouden, worden Bim en ik gedwongen extra vroeg op te staan, omdat we niet willen en kunnen overnachten ivm. al onze dieren. In dit geval de technische dag bij Brabo in Hillegom. Op 240 km. afstand ofwel 2,5 uur. Om 7 uur op, 8 uur weg, 10.30 uur bij Brabo ivm. de ontvangst. Dit is het allemaal meer dan waard geweest.
Dennis en Cock van der Prijt van Brabo en al hun personeel hadden er weer een feestje van gemaakt. En dat hebben we mogen merken. In de eerste plaats was er een dermate overweldigende deelname dat Brabo en het bestuur zelfs de woensdag ervoor tot een inschrijvingsstop moesten besluiten. Meer dan 100 leden, deelnemers aan het technische programma, 25 partners voor het partnerprogramma en zo’n 80 auto’s met alle parkeerproblemen van dien. Voor de technische deelnemers was er een ietwat veranderd programma, met name de problemen van alle dag werden behandeld. Voor de partners was er een schilderclinic. Van beide waren de resultaten verbluffend. Kunstwerken die blij en trots naar huis meegenomen werden en net verworven kennis waarmee anderen overdonderd werden. Perfect. 
Daarbij mag niet onvermeld blijven dat de technische onderdelen niet alleen door Brabo-medewerkers verzorgd werden maar ook door onze leden Marinus Rijkers, Rob Wilde en Roel Zaadnoordijk. Alle dank daarvoor heren. Perfect. 
Tussen de middag was er gelegenheid tot het nuttigen van een werkelijk heel goede lunch. Ook hierin werd de perfectie, Brabo’s kenmerk, nagestreefd. Werkelijk heerlijk. 
Na afloop, omstreeks 16 uur, was er gelegenheid te borrelen onder het genot van bitterballen. Deze werden door de heren van der Prijt persoonlijk rondgebracht. Iedereen had derhalve nog de gelegenheid met beide heren te praten / kennis te maken. Heel goed. 
Voor Bim en mij een memorabele dag, en Brabo dat glansde. Onze leden in groten getale aanwezig. Een prima atmosfeer. Ook nog wat bijgeleerd. En heel goed weer om lang in de auto te zitten.
Wat mij opviel waren het aantal introducees waarvan een aantal direct lid wilden worden, en toch ook weer een aantal nieuwe, onbekende gezichten bij de bestaande leden.
Kortom een uiterst geslaagde dag met name dankzij directie en werknemers van Brabo en de organisatoren van de kant van De Mascotte, Mariëlla Burgmeijer en Alfred Steenwinkel, waarvoor nogmaals onze dank.
Verslag: Wouter L.R. Schuurmans
Foto’s: Annemieke Dekkers, Jenny Wagemaker en Wietze Bakker.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart