Regio Zuid-Oost, Baarschot

Koffie & kletsbijeenkomst Zuid-Oost wederom gezellig druk!
De koffie- & kletsbijeenkomsten van de regio Zuid-Oost blijken, zoals al eerder opgemerkt, in een echte behoefte te voorzien. Zoals ook de bijeenkomst in Baarschot, in restaurant d’Ouwe Brouwerij, gevestigd in een rijksmonument uit 1707.


Ook dit keer was de opkomst prima te noemen, er waren plusminus 70 leden aanwezig. De meesten hadden gezien het relatief mooie weer hun Bentley c.q. Rolls Royce nog niet in de winterstalling gezet maar de gelegenheid te baat genomen om een mooi ritje te maken naar Baarschot. Voor de schrijver van dit verslagje was het in ieder geval een volledig nieuw (en mooi!) stukje Brabants landschap tussen Eindhoven en Tilburg. De locatie is werkelijk mooi te noemen. Klein nadeeltje was dat de provincie Noord Brabant waarschijnlijk nog ruim in kas zit gezien het vele wegherstel en de bijbehorende wegomleggingen richting Baarschot, waardoor Tom nog al eens van slag raakte.


Na een kort welkomstwoord van regiocoördinator Rob van den Beld ontspon zich direct een gezellig samenzijn, de alom bekende ‘klets’ waarbij iedereen voorzien was van een natje en een droogje. Ook dit keer waren er weer diverse leden voor de eerste maal aanwezig. Zij werden uiteraard van harte welkom geheten en direct in de groep opgenomen.
Zoals op eerdere bijeenkomsten waren ook dit keer vanuit de aangrenzende regio’s weer de nodige leden aanwezig. Zou het er dan toch op duiden dat de bijeenkomsten in regio Zuid-Oost altijd erg gezellig zijn?
Na een aantal voorbij vliegende uurtjes hebben plusminus 30 leden nog genoten van een heerlijk 3-gangen vlees- of vismenu. Velen gingen met een tevreden gevoel weer huiswaarts!

Tekst: Marius Krijgsman
Foto’s: Wietze Bakker.
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart