Regio Zuid-Oost, Oisterwijk

Koffie & klets
Op 8 maart 2009 begon het verenigingsjaar voor de regio Zuid-Oost met een gezellige Koffie & klets bijeenkomst in het sfeervolle restaurant De Rosep in Oisterwijk.Zoals gebruikelijk werden de leden ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Er ontstond meteen een gemoedelijke sfeer. Ook waren vele gezinsleden aanwezig die elkaar in de loop der tijd al aardig hebben leren kennen. Verder stond er een tafeltje met lectuur die door vele leden werd aangegrepen om wetenswaardigheden uit te wisselen.
In totaal bestond het gezelschap uit 32 personen, waaronder 14 dames en 2 kinderen.
De organisatie was in de vertrouwde handen van René de Hoog, Geert Zetsen, Rob van den Beld en Willem Winkens.Dat het weer een geslaagd evenement was, bleek ook uit de reacties van de leden: "Leuk dat het telkens ergens anders is", "Mooie lokatie en goed verzorgd", "Er hoeft niet zo nodig iedere keer een rit bij te zijn", "Leuk dat er ook steeds zoveel dames meekomen", en een bedankmailtje met "Het is weer heel gezellig geweest". Ook de vaststelling dat er veel mensen aansluitend een maaltijd genoten, wijst erop dat de regio "leeft"!
Parkeerplaats
Zoals altijd bij een bijeenkomst van De Mascotte was het ook op de parkeerplaats weer een lust voor het oog. Ondanks het aanvankelijk regenachtige weer kwamen vele clubleden met hun Rolls-Royce of Bentley. De vele fraaie voitures vervolmaakten deze heerlijke regiodag.

Foto's: Rob van den Beld, Marinus Rijkers

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart