Picknick Doorn 27 augustus 2017

 
Een foto zegt vaak meer dan een heleboel woorden.
De bijgaande foto’s zullen het bestuur een heleboel woorden besparen.
Met een heerlijke kop koffie met gebak werden de deelnemende leden met partners ontvangen bij Van der Valk in Breukelen.
De Londen zaal was keurig ingericht en in de loop van de morgen ook volledig bezet.
Onze voorzitter bevestigde ons nog eens dat hij nooit zou praten over huishoudelijke privé zaken en vertelde en passant dat iedereen de in rekening gebrachte kosten, € 15 per persoon, zal terugontvangen of al heeft ontvangen.
Een mooie rit in de omgeving, uitgezet door Ria en Frans Janssen, bracht een ieder naar het landgoed Beukenrode waar wij op een schitterend grasveld onze “bolides” mochten parkeren op aanwijzing van onze verkeersregelaars wederom Ria en Frans Janssen. Het probleem was dat zij steeds weer moesten uitleggen waarom Teun Prins zijn werk niet deed.
Hij genoot met zijn vrouw van een rustige vakantie!
De leden die zich, met een “oldtimer” hadden opgegeven voor het concours d’ élégance werden apart geparkeerd om het de jury, de heer Rob Geelen voor het technische deel en mevrouw Manan Houben voor de persoonlijke outfit van de chauffeur en bijrijder, iets gemakkelijker te maken.
De voorzitter van de jury, ons clublid Antoon Gaemers, heeft dit alles begeleid.
Mevrouw Janssen mocht en kon daarna een drietal prijzen uitreiken.
Een verslag van dit alles zult u ongetwijfeld aantreffen in de volgende uitgaaf van “de Mascotte”.
Geniet u verder even van de indrukken die de foto’s u zullen geven.Een fantastische dag, met gezelligheid, mooi weer en zelf gekozen – dus lekker – eten, “achtergrond” muziek, wat willen we nog meer?
 
Organisatoren: Hartelijk dank.


 
Verslag: Wietze Bakker
Foto's: Wietze Bakker, Annemieke Dekkers en Duco Franken.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart