Najaarsrit 30-10-2022

 
Theo Beenhakker, clublid sinds 2014, vond het wel eens leuk om zelf een route uit te zetten in de omgeving van de Alblasserwaard.


 
Om ca. 11.00 uur begonnen de mensen binnen te druppelen bij de locatie Cultureel Centrum Landvast. Ze konden een heerlijk kopje koffie/thee nuttigen met een lekker gebakje met daarop het mooie logo van onze club.


 
Na het welkomstwoord van onze voorzitter gingen we om ca. 13.30 uur richting de auto’s om de route te gaan rijden.Het was een schitterende route met als laatste deel de Kinderdijk met uitzicht over de molens.


 
Na ongeveer anderhalf uur rijden kwamen de mensen weer terug bij Cultureel Centrum Landvast en konden daar wat drinken bestellen en werd er gewacht tot om 15.30 uur de zaal open ging voor het diner. In de mooie zaal werden we ontvangen met een welkomstdrankje en werd er een bitterbal geserveerd. Een aantal mooie foto’s en een mooi welkom aan onze vereniging werd groot op een scherm getoond. Heel veel respect voor het personeel en voor vader en zoon Laheij op de manier waarop het eten werd uitgeserveerd en tevens ook nog voor de drankjes werd gezorgd. Zelf denk ik dat we van een mooie dag mogen spreken op een goede locatie met een mooie route en lekker eten.
 
Verslag: Elly van Wingerden
Foto's: Wietze Bakker, Annemieke Dekkers, Sylvia Krijgsman, Twan Beukers (Twan Beukers fotografie). 
 
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart