Koffie & Klets Regio Zuid Oost

Koffie, mooie auto's, lekker eten en vooral ... klets. Brabantse en Limburgse gemoedelijkheid in één Koffie & Klets gecombineerd. Daarvan was sprake op zondag 11 april 2010 toen de regio Zuid Oost bijeen kwam in het plaatsje Kessel, direct aan de Maas. We waren te gast in Hostellerie De Neerhof, gelegen direct naast kasteel 'De Keverberg'. De binnenplaats was voor ons vrij gehouden en bood een prachtig decor voor de 17 Rolls-Royces en Bentleys die de regioleden hadden meegebracht.


Er was een grote variëteit aan modellen op de meeting afgekomen. De oudste auto was een 20/25 HP uit 1934, de jongste was een Corniche II uit 1986.


Binnen de kasteelmuren, met uitzicht direct op de Maas, kwamen de deelnemers aan de meeting bijeen voor een lekker kopje koffie met gebak en voor gemoedelijke uurtjes klets.


Maar ook buiten was het klets wat de klok sloeg. En dat ging natuurlijk over auto's en over ...O, en aan de andere kant van de toegangsmuur was nog een andere club bijeen. Ook grappig, maar toch heel anders ...
Gauw weer terug naar de binnenplaats met RR&B. Kijkt u nog even mee naar wat er te zien was.Tekst en foto's: Marinus Rijkers

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart