Verslag Koffie & Klets regio Zuid-Oost, Heeze

 
 
Zondag 17 november bezochten wij de koffie-en-kletsmiddag van de Mascotte bij Heeze, in restaurant de Boschwachter.
Hoe vinden jullie die leuke plekjes toch?
De Boschwachter is heerlijk gelegen midden in de natuur. Weiden met koeien, eikenbossen in herfstkleuren, hier en daar een boerderij.
Door een wegafsluiting in Heeze moesten de leden uit het zuiden een avontuurlijke route zoeken door landerijen en over een zandpad, maar gelukkig hebben we allemaal tegenwoordig een TomTom of Google Maps. 
Het was een zonnige dag, net iets te fris voor het terras; maar ideaal om de mooi gepoetste automobielen te showen.
Er stond dan ook een aardige collectie bij de Boschwachter. We werden weer op vorstelijke wijze ontvangen en naar een afgesloten parkeerplaats geleid door Jos, die dat heel galant doet, maar die met zo'n grote opkomst toch een heel deel van de middag buiten in de kou heeft doorgebracht! 
In het restaurant, een oude boerderij met rieten dak, had De Mascotte de bovenverdieping voor zich alleen.
Een knusse plek onder de spanten, waar we gezellig aan grote tafels zaten. Er waren weer veel bekende en een paar minder bekende gezichten uit alle delen van het land. Dit ondanks de Formule 1 race van Max Verstappen, die deze middag in Brazilië werd verreden. Dankzij af en toe een clandestiene blik op de mobiel wisten de fans toch al gauw dat hij had gewonnen. 
Er was weer veel bij te praten bij koffie, gebak en een drankje. Jammer dat die middagen altijd zo snel voorbij gaan, voordat je met iedereen hebt gesproken. 
Als afsluiting was er een heel lekker diner, met volop keuzemogelijkheden. Uiteindelijk namen we afscheid en volgde voor iedereen de rit naar huis. 
Onze dank aan de organisatie, en hopelijk spoedig tot ziens! 
 
Verslag: Marleen Dinjens-van der Drift 
Foto’s: Annemieke Dekkers, Sylvia Krijgsman, Marinus Rijkers en Wietze Bakker. 
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart