Koffie en Klets regio Zuid-West op 18 september 2016 te Voorburg met een bijzonder uitstapjeWe waren deze dag uitgenodigd om de gezellige Koffie & Klets bijeenkomst van de regio Zuid-West te Voorburg bij te wonen.
Medeclublid dhr. Antoon Gaemers had de dag inclusief een bijzonder uitstapje voorbereid.
Zoals de meesten van u wellicht weten, is dat als Antoon Gaemers iets organiseert, het zeer de moeite waard is.
We werden opgewacht met koffie en gebak bij The Village Lounge te Voorburg, in het weekend dat de Vlietdagen gehouden werden. Deze Vlietdagen omvatten een drietal dagen gezelligheid te Voorburg en Leidschendam, op en om het water. Veel gezelligheid, muziek, brocante markten en demonstraties van allerhande oude ambachten.Tevens had Antoon Gaemers geregeld dat de liefhebber (en dat waren er velen) een bezoek kon brengen aan museum Hofwijck en het Huygensmuseum. Een rondwandeling door historisch Voorburg onder begeleiding van een historicus behoorde ook tot de mogelijkheden. Voor en na de rondleiding hadden we de mogelijkheid de fraaie automobielen te bewonderen, niet alleen onze trouwe vierwielers waren present (maar liefst vijfentwintig stuks), ook vele andere klassiekers werden gepresenteerd.Onze gids, dhr. Kees van Leer, met zijn hondje Argos, bij het graf van Gekkie, het hondje van Constantijn

Kerkstraat 39

De motor van de TopolinoNa een deskundige uitleg van onze gids kregen we nog een drankje met een borrelhapje aangeboden door onze gastvrije organisator.
De stemming onder de ongeveer zestig aanwezigen was opperbest, mede door het uitstekende weer dat ons deze dag te beurt viel.Zoals bij vele Koffie & Kletsen was ook hier de mogelijk aanwezig om tegen het vallen van de avond een 3-gangen diner te gebruiken, vele leden maakten hier gebruik van.

Zodoende was het rond 21 uur dat de laatste leden zich huiswaarts begaven. Een erg leuke en gezellige dag gehad, voor herhaling vatbaar ...

Tot slot wil ik de organisator van deze dag, dhr. Antoon Gaemers, hartelijk danken voor alle moeite die hij zich getroost heeft om deze dag te laten slagen.
Wat ons betreft is dat zeker gelukt!Verslag: Marius Krijgsman
Foto's: Arie Kleijn, Bernard Zaegel, Marius Krijgsman
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart