Verslag Koffie & Klets regio Z-W te Brasschaat / België op 18 maart 2018De uitnodiging voor de eerste Koffie & Klets 2018 van regio Zuid-West was aangekondigd als een hele speciale, we waren uitgenodigd via ons nieuwe clublid Etienne Timmermans op het oude vliegveld aan het vliegplein van Brasschaat.
Regio Zuid-Oost was voor deze gelegenheid en locatie ook uitgenodigd.
Sinds een drietal jaar wordt er in de winterperiode een static-show voor oldtimers georganiseerd op elke derde zondag van de maanden van oktober tot maart. Dit evenement  wordt georganiseerd i.s.m. Perron Noord, een tewerkstellingsorganisatie voor mensen met een beperking, en het legermuseum “Gunfire” Brasschaat. Dit evenement is in principe voor alle oldtimers, maar op dit druk bezochte evenement was er speciaal een plaats gereserveerd voor leden van onze club.
Het was even zoeken naar de genoemde locatie aan de Licht Vliegwezenlaan te Brasschaat, maar rond de klok van 11 uur was er toch een mooie opkomst van plm. 25 auto's.
Alleen het weer werkte niet echt mee, niet alleen liet de vorst zich gelden, maar het waaide ook nog eens flink waardoor alle aanwezigen zich flink ingepakt hadden.
Onderstaande foto's geven een goede indruk.Zoals gebruikelijk werd de dag afgesloten met een prima verzorgd 3-gangen diner!
Organisatie, bedankt voor deze mooie dag!

Verslag: Marius Krijgsman
Foto's: Annemieke Dekkers en Wietze Bakker

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart