Koffie & Klets regio Zuid-Oost met een automobiliaans en technisch tintje

 
'Alweer tijd voor de laatste Koffie & Kletsbijeenkomst van 2017 van regio Zuid-Oost': zo begon de uitnodiging die aan de trouwe leden en sympathisanten van de regio Zuid-Oost verstuurd werd. De keuze was dit keer gevallen op een bijeenkomst in combinatie met een automobiliaans en technisch tintje. Op zondag 12 november 2017 werd, in samenwerking met de heer Lex van Lammeren een ieder uitgenodigd bij Lex Classics, specialist van en in klassieke auto’s, in Waalwijk.
 
Na het gebruikelijke patroon van aankomst en plaatsen van de auto's werden de leden ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. De regiocommissie was verheugd over de grote opkomst, 37 leden maar liefst hadden zich voor deze middag aangemeld.
Al snel was het een gezellig onderonsje temidden van de vele mooie auto's in de showroom. Rond de klok van twee uur werden de leden officieel welkom geheten door de regiocommissie, ook de twee nieuwe leden werden even apart genoemd en welkom geheten. 
Na verloop van een uurtje had de heer van Lammeren gezorgd voor lekkere broodjes met een kopje soep voor de liefhebbers (volgens mij was iedereen een liefhebber...).

Toen de aanwezigen bijgepraat hadden en ondertussen de broodjes opgegeten hadden, gaf de heer van Lammeren een stukje tekst en uitleg over zijn bedrijf, Lex Classics. Aansluitend was de mogelijkheid aanwezig om deel te nemen aan een korte rondleiding door het bedrijf, met tekst en uitleg over de vele mogelijkheden.Tussendoor had de gastheer gezorgd voor diverse schalen met wel erg lekkere hapjes... 
Als afsluiting van een erg gezellige middag heeft het merendeel van de leden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te dineren, ditmaal in het NH hotel te Waalwijk.
Het gebruikelijke 3-gangendiner viel weer erg in de smaak...

Onder het genot van een diner met een lekker glaasje vloog de tijd voorbij, al snel was het tijd om naar huis te gaan. Een bijzonder gezellige bijeenkomst was weer ten einde!

Gastheer: dank voor de prima verzorging op deze middag!
Aanwezigen: dank voor jullie belangstelling voor dit evenement, graag tot de volgende keer!


Foto's: Annemieke Dekkers
Verslag: Marius Krijgsman.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart