KOFFIE EN KLETS REGIO ZUID-OOST 18 FEBRUARI 2018

 
 
Het is niet alleen een mooie náám voor de bijeenkomsten die onze regioleiders zo drie keer per jaar organiseren, het geeft ook precies weer wat het inhoudt.


 
Zondagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur werden de bezoekers verwacht in Helmond in het Paviljoen Waranda. Een uitgelezen zonnige dag werkte wel heel bijzonder mee om een groot aantal leden te kunnen begroeten.

Het regioteam, Marius, René en Rob, mochten 40 bezoekers de koffie met gebak aanbieden namens de Mascotte.
Het was een uitzonderlijk groot gezelschap waarop iedere regioleider jaloers kan zijn.
De sfeer was ontspannen en er zijn weer veel vriendschappen verdiept (als ze er al niet waren) veel wetenswaardigheden passeerden de revue en nieuwtjes werden uitgewisseld.
Het ging (gelukkig voor de dames) niet alleen over de “auto’s”.
Goed dat Marius een paar bezoekers bijzonder welkom kon heten die een vervelende gezondheidsperiode doormaakten en meemaken.


 


Gelukkig was ook een nieuw lid voor het eerst in ons midden aanwezig en wij hopen dat ook de familie Bastiaens uit Sittard zich thuis zal gaan voelen in onze “vriendenclub”.
Ze werden met applaus begroet.


 
Een voortreffelijke kop koffie, een heerlijk gebakje en daarna voor de leden die bleven dineren een mooi drie gangen keuze menu.
Hoewel Rob van den Beld is verhuisd naar het Noord-Oosten was hij hier nog actief als regiobegeleider. Hij zal ons (denken we) wel missen.

U had er bij kunnen zijn!
 
Onze volgende Koffie en Klets plannen wij op 15 april a.s.
Bijzonderheden kunt u lezen op onze website.
 
Bij wisselbeurt is het bestuur bij een Koffie en Klets aanwezig. Ik kan u garanderen dat deze bijeenkomst aan alles voldeed waaraan wij denken bij een Koffie en Klets.
Organisatoren “chapeau” en bedankt namens de aanwezigen.
 


Verslag: Wietze Bakker
Foto’s: Annemieke Dekkers en Wietze Bakker
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart