Koffie & Klets bijeenkomst regio Zuid-Oost, Aarle-Rixtel

 

Het oldtimer-seizoen is inmiddels weer op gang gekomen. De eerste Koffie & Kletsbijeenkomst van regio Zuid-Oost was een succesvolle bijeenkomst, vandaag alweer de tweede bijeenkomst van het seizoen. Ditmaal in een aparte zaal van de oude kapelruimte van een voormalig klooster in het buitengebied van Aarle-Rixtel.
 
DE BRABANTSE KLUIS, HERBERGT HEMEL EN AARDE
 


Een oase van rust ...


Herberg de Brabantse Kluis ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap waar het melkvee graast in sappige weides. Maar de gastvrije herberg ligt ook in de schaduw van het statige Missieklooster Heilig Bloed; een levendige thuisbasis voor vele zusters. Op deze unieke plek verbouwden Christa en Geert Migchels de oude kloosterboerderij tot een sfeervolle herberg waar het zonder meer goed toeven is.De Brabantse Kluis is de sfeervolle verrassing in het groene buitengebied van Aarle-Rixtel. Een plaats om culinair te genieten, heerlijk weg te dromen op het terras, een inkijkje te krijgen in het rijke Roomse leven of een kalfje te aaien. Dit is een pleisterplaats voor fietsers en wandelaars, een heerlijk hotel, een plek die bruist van de activiteiten als ook een inspirerende locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitstapjes. En vooral: lekker zonnetje, dus lekker buiten vertoeven!
 


Zoals gebruikelijk bleef het merendeel van de aanwezigen in de namiddag genieten van een heerlijk 3-gangen diner ...


En zo was een schitterende dag weer voorbij voordat we het in de gaten hadden.
Allen dank voor jullie aanwezigheid ondanks de drukte van overige activiteiten op onze kalenders ...Verslag: Marius Krijgsman
Foto's: Henk Engelsman, Sylvia Krijgsman, Annemieke Dekkers

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart