Koffie & Klets regio Noord-West, Woerdense VerlaatAls regio Noord-West sluiten wij, “inmiddels traditie“, het seizoen culinair af. Deze afsluiting vond plaats in de Woerdense Verlaat bij Raymond Richard, onze culinaire specialist en  voortreffelijke gastheer.
Het culinair gebeuren bestond uit een 8-gangen exclusieve Rolls-Royce & Bentley walking & dinner. In de sfeervolle boerderij van Raymond Richard is een bijzondere stijlvolle ambiance gevestigd, landelijk gelegen waar het goed vertoeven is.
U heeft aan de oproep gehoor gegeven om met uw exclusieve Rolls-Royce & Bentley te komen. Thanks clubleden!!
Tijdens het genieten van de walk-in & diner werd er een kwis gehouden. Verschillende onderdelen kwamen ter sprake, onder andere het herkennen van de originele Rolls-Royce en Bentley mascotte. Vragen m.b.t. de geschiedenis van onze merken passeerden de revue en tot slot boog men zich over de banden. Wat betekenen nu eigenlijk al die gegevens op onze autobanden? Vooral de productiedatum niet te vergeten!
Helaas komt er ook een einde aan deze middag c.q. avond.
Tot slot werden we door Raymond Richard uitgenodigd om een kijkje te nemen in zijn privé-collectie. Een ieder, ook niet te vergeten de dames waren onder de indruk van al dit moois. We beëindigden deze geweldige dag met een heerlijk kopje koffie.
We namen afscheid van elkaar en keerden enthousiast huiswaarts.                                                                                                                              
Raymond bedankt, het was TOP!!!!

Verslag: Gerard Kruk.
Foto's: Pascal Peper.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart