Verslag ZANDVOORT 6 en 7 juli 2019

 
 
Zelden is een georganiseerde Koffie en Klets door zoveel niet leden van De Mascotte bezocht als de op zaterdag 6 en zondag 7 juli door de regio’s Noord-West, Midden en Zuid-West georganiseerde bijeenkomst op het Circuit van Zandvoort.
Het waren dagen voor het “British Race Festival 2019”.
Door de organiserende regioleiders, die veel belangstellenden van hun regio’s mochten begroeten, was gezorgd voor een heerlijke kop koffie met een stukje gebak waarop zelfs op sommigen het Rolls-Royce embleem prijkte.
Het was gezellig op de ingerichte stand en heel veel passanten genoten van de verkrijgbare koffie van de “koffie bakfiets” koffie die voor de leden door de vereniging werd betaald.
Het was zo gemoedelijk dat een van onze leden zelfs twee dagen de mogelijkheid benutte de meegebrachte sudoku’s en kruiswoordpuzzels daar op te lossen, wat uiteraard niet helemaal de bedoeling was.
Enkele leden hebben met hun mooie wagens nog gebruik gemaakt van de mogelijkheid een rondje te rijden op het heuse circuit waar in 2020 na jaren weer een formule 1 race zal worden verreden waaraan onze Nederlandse racer Max Verstappen zeker zal deelnemen.
Voor het bestuur zal de grote belangstelling zeker een reden kunnen zijn volgend jaar hier meer aandacht aan te besteden om daar eventueel een landelijk gebeuren van te maken.
Gerard Kruk met zijn team, bedankt voor deze mooie dagen.
Foto’s zeggen soms meer dan woorden, dus bekijk ook even de gemaakte foto’s om u zelf een indruk te geven.

 
Verslag en foto’s: Wietze Bakker


Meer zien?
Ons lid Pascal Peper heeft enkele korte filmpjes van dit weekend gemaakt.
U kunt hierhier en hier klikken om dit evenement vanuit de lucht te bekijken.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart