Verslag van de Koffie & Klets van 7 en 8 juli op het British Race Festival te Zandvoort

 
Gezien het bijzondere gebeuren van deze Koffie & Klets van zaterdag 7 en zondag 8 juli op het paddock gedeelte van het circuit van Zandvoort waren ook de regio’s Midden en Zuid-West aanwezig. Van de organisatie van het British Race Festival hadden wij als clubstand een perfecte locatie ”achter de pitboxen” op het paddock gekregen zodat wij ruimschoots onze Rolls-Royces en Bentleys konden parkeren. 
Voor clubleden die zich hadden opgegeven en zo over een gratis entree en paddock ticket beschikten, was het indrukwekkend om zo met je Rolls-Royce of Bentley, vanaf het entree van het circuit langs het paddock gedeelte van het rennerskwartier te rijden en vervolgens richting de locatie van de clubstand. 
Op het paddock gedeelte die ons was toebedeeld stond onze caravan geparkeerd en functioneerde uitstekend als clubkwartier. Bij aankomst was men in de gelegenheid om op dit plekje de koffie / thee met gebak te nuttigen. De Rolls-Royces & Bentleys waren zo opgesteld dat aan de ene zijde van de clubstand de Bentleys stonden en de andere zijde de Rolls-Royces.  Voor het publiek waren de verschillen van onze voitures duidelijk zichtbaar.  
Een ieder was vrij om over het gehele paddock-terrein rond te lopen en de vele andere clubstands te bezoeken. Ook de races en het rennerskwartier waren vrij om te bezoeken. 
Tevens was er voor de clubleden een gelegenheid om tegen een geringe betaling op het circuit te rijden wat door enkele clubleden ook werd gedaan. De reactie over het vrij rijden op het circuit was indrukwekkend! De reacties waren “dat ik dit mag meemaken”, geweldig!!
De locatie en de weersomstandigheden waren een van de ingrediënten waarvan wij kunnen zeggen; “het was een Fantastisch Koffie & Klets gebeuren”.Verslag: Gerard Kruk
Foto's: Pascal Peper.
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart