Koffie en Klets regio Zuid-West, 31 mei 2015

 
Verzamelplaats Europoort, een idyllisch plekje tussen het Calandkanaal en de Nieuwe Waterweg, heerlijk al dat water om ons heen, waar we ook keken....overal water....links, rechts, onder en vooral boven ons.

Gelukkig hadden Piet en Ernst een tent mee genomen waar we tijdens onze koffie&klets, al schuilend onze versnaperingen in de vorm van een heerlijk gebakje en bij gebrek aan stroom een glaasje fris konden nuttigen.
Was voor ons een geheel nieuwe ervaring op deze manier, de stemming zat er goed in dus wat kon ons het schelen, wij waren gewoon het zonnetje.
 
Vervolgens was het tijd om te vertrekken en om van de mooie omgeving te genieten, we gingen met het pontje over het Scheur richting Maassluis.Genietend zijn we binnendoor richting Leidschendam gereden.

Aangekomen in Leidschendam bij onze gastheren Piet van de Nouweland en Ernst van der Kolff, een heerlijk samenzijn in zijn charmante omgebouwde stal onder het genot van een heerlijk drankje en talrijke hapjes.Zoals altijd perfect geregeld, er was zelfs een dame die heerlijke pizza's ter plaatse maakte en voor ons bakte in een speciale pizzaoven.
 
Het was dan ook een super geslaagde dag en ondanks de regen willen wij hierbij Piet en Ernst in het zonnetje zetten.
 
Piet, Ernst, een dikke pluim voor jullie.
 
 
Regio coördinator Zuid West
Leo Stoffels

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart