Verslag K&K regio Midden op 6 juni 2015

 
 
De leden werden ontvangen bij kaasboerderij/partycentrum  ‘de Weistaar’ in Maarsbergen, waar een deel van de ruime parkeerplaats was gereserveerd voor de leden van De Mascotte. De auto’s konden ruim geparkeerd worden en wij kregen het ruime, besloten en deels overdekte terras tot onze beschikking.
 

   
Veel aandacht hebben we er niet aan geschonken, maar regio Midden had op deze dag een kleine primeur. Speciaal voor de bijeenkomsten zijn ‘banners’ gemaakt in de Mascotte kleuren met het Mascotte logo. 

  
 
Na de lunch zijn we een korte route gaan rijden door onder andere het gebied 'Lambalgen', rond een deel van het Vallei-gebied en het pittoreske dorpje Scherpenzeel. Het mooie weer maakte het tourtochtje tot een waar feest. Door het rustige tempo kon de hele stoet keurig bij elkaar blijven en hadden de chauffeurs ook de gelegenheid om de prachtige omgeving te bezichtigen.  
          

 
Aan het eind van de route zijn we gestopt bij een Loonbedrijf wat gelegen is aan de rand van een gerestaureerd deel van de Grebbelinie en waar een buitenmuseum is gemaakt. Een deel van het terrein is beschikbaar gesteld voor bezoekers van het museumdeel van de ‘Grebbelinie’, die daar vervolgens kunnen zitten en wat te drinken kunnen nemen tegen zeer vriendelijke zelfbedieningstarieven.


  
Na aankomst op deze locatie werd er gewandeld en kon met de loopgraven en schuttersputjes in dit deel van de Grebbelinie bezichtigen. 


Verslag en foto's: Michiel Aalberts.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart