Koffie & Klets, regio Zuid-West, Goes/Vlissingen


Dat de uitnodiging niet bij iedereen “op tijd” binnen was mocht de pret niet drukken.
 
De organisatie kon een behoorlijk aantal clubleden welkom heten bij Berkenhof’s Tropical Zoo te Kwadendamme. De geïnteresseerden hadden de mogelijkheid de mooie vlindertuin door te wandelen en de meest exotische exemplaren te bewonderen soms op eigen hand of schouder.
 


De rondrit gaf weer eens een goede indruk van het mooie vlakke Zeeland, dwars door mooie pittoreske dorpjes en langs de oesterputten van Yerseke. Complimenten voor de route-uitzetter en ook de gids die op een voortreffelijke rustige manier van (voor)rijden alle auto’s keurig bij elkaar wist te houden. De foto’s spreken voor zich.
 


De tussenstop was rond half twee op het vliegveld Midden Zeeland waar Diana Stoffels de bezoekers nog wat informatie verschafte en waar (opnieuw) koffie en gebak werd geserveerd alsook een lekkere lunch. Veel van de rondritrijders maakten van de gelegenheid gebruik ook nog een rondvlucht te maken. Gelukkig hingen aan de parachutes die neerkwamen geen leden van onze vereniging. Het waaide stevig maar alles is goed gegaan.
 


Toen iedereen was “uitgevlogen” werd richting Kapelle gereden naar restaurant Grand Café de Caisson. Hier werd opnieuw door de regioleiding een kopje koffie aangeboden, door een klein misverstand weliswaar in de kelder, en voor diegenen die nog geen afscheid wilden nemen, werd een diner geserveerd.


 


Een mooie dag waar met plezier op kan worden teruggezien.
 
Organisatie bedankt!
 
Verslag en foto's: Wietze Bakker 


Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart