Koffie & Klets inclusief barbecue, regio Zuid-Oost, op landgoed De Hilhorst te Bakel

 

Deze middag werd verzorgd door onze clubleden Ria en Frans Janssen - Hilhorst op hun landgoed te Bakel. De regio Zuid-Oost had de leden alhier uitgenodigd voor een gezellige Koffie & Klets, met als afsluiting de jaarlijkse barbecue. 
In de directe omgeving was een groot grasveld beschikbaar waar alle auto's geparkeerd konden worden. 
Het motto voor deze dag was 'de andere auto'. Citaat uit de uitnodiging: 'Zo af en toe worden we geconfronteerd met clubleden die met een andere oldtimer naar clubbijeenkomsten komen. Die auto's kunnen doorgaans rekenen op extra aandacht. Tijdens onze jaarlijkse barbecue willen we jullie in de gelegenheid stellen om met je (leukste) andere klassieker naar Bakel te komen, zodat we een grote verscheidenheid aan auto's op het veld hebben staan. Geen andere klassieker? Hindert niet, doe maar gewoon en kom met je Rolls-Royce of Bentley'.

De foto's spreken voor zich ...

Al snel druppelden de leden uit alle windrichtingen binnen.
Het landgoed bood veel faciliteiten, maar toch was de leden gevraagd om eigen tuinstoelen en eventueel een tafeltje mee te nemen, hetgeen een leuke aanblik bood.

Ook het fenomeen 'kofferbakverkoop' was aanwezig.Zoals uit de foto's mag blijken, was het wederom een gezellige boel!
Aan het einde van de middag werd de barbecue opgewarmd en kon iedereen lekker de inwendige mens sterken (voor zover dat nog nodig was na de koffie met vlaai en de soep met broodjes ...).De andere hoed: tijdens afgelopen Mascotte-bijeenkomsten pasten onze vrouwelijke leden nogal eens hoeden van anderen. Ook werd de opmerking gehoord dat sommige dames een beetje uitgekeken waren op hun eigen hoeden. Voorgesteld werd om tijdens de barbecue de hoeden mee te nemen waar men vanaf wilde. Er werd dus een ruil- of (ver)kooptafel ingericht. Helaas werden we aan het einde van deze leuke dag verrast door een enorme regenbui. De aanwezigen zochten een droog plekje of gingen vroeger dan gepland naar huis. 

Verslag: Marius Krijgsman
Foto’s: Annemieke Dekkers, Frans Janssen en Rob van den Beld

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart