Verslag Koffie & Klets De Mascotte regio Noord-West van 10 augustusDe locatie van de Koffie en Klets van 10 augustus 2014, regio Noord-West was in het etablissement van het restaurant Plasmeier te Aalsmeer aan de Westeinderplas. Op deze prachtige locatie hadden wij uitzicht op de jachthaven en konden we ons heerlijk laten verwennen met koffie of thee en iets lekkers.

Na deze verwelkoming reden we richting de picknick-locatie, het was inmiddels gaan regenen. Met 15 automobielen reden we in de mooie omgeving van Aalsmeer met als onze eindbestemming Alphen aan den Rijn.We werden hartelijk begroet door ons clublid Robert van de Ancker, tevens eigenaar van het schitterende bedrijf mr. Higgens stijlvolle Engelse meubels. Op deze mooie locatie konden we helaas door de regen niet op het grasveld picknicken. Maar onze voortreffelijke gastheer Robert van de Ancker had samen met zijn vrouw, dochter en medewerkers een opslagschuur geheel omgebouwd tot een schitterende, sfeervolle picknick-ambiance.

Een ieder kon zich rijkelijk te goed doen aan alle overheerlijke lekkernijen. Ook de chef van de barbecue voorzag ons van talrijke stukjes vlees en/of vis.
Ondanks de weersomstandigheden, zo nu en dan kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, zijn we op een bijzondere wijze verrast. Het was een zeer geslaagde en gezellige picknick, -top-!
Nogmaals alle organisatoren heel HARTELIJK DANK!!!
 

Verslag: Gerard Kruk
Foto's: Arjen Camfferman

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart