Koffie & Klets 2013 regio Zuid-West, Delft

 
 
Op zondag 12 mei 2013 waren we uitgenodigd voor een Koffie & Klets bijeenkomst bij de regio Zuid-West te Delft.
Samenkomst was om half twaalf op de Grote Markt te Delft, tussen het Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Normaal gesproken is deze locatie niet voor auto’s toegankelijk, maar speciaal voor de Mascotte was de Markt opengesteld.
 
Eenmaal opgesteld op de Markt, maakten alle deelnemers gebruik van de gelegenheid om de stad te verkennen en iets te gebruiken op een van de terrasjes. Een werkelijk schitterend panorama, een mooie locatie met mooie auto's.
 

 
Om plm. 13.00 uur trok de stoet met auto’s verder om een rit door het mooie Zuid-Hollandse landschap te maken. Maar allereerst werd een bezoek gebracht aan de Koninklijke Porceleyne Fles, alwaar een gids ons tekst en uitleg gaf.
 

   
De rit door Zuid-Holland werd afgesloten met een heerlijk kopje koffie en een Happy Borrel, op uitnodiging van de organisator van deze middag, Piet van den Nouweland.
 
Als ‘vreemdeling’ in deze regio (met de bril van de regio Zuid-Oost op), moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door de prima organisatie en de werkelijk mooie omgeving waar het evenement plaats vond.
Mijn dank aan de organisator van dit treffen!
 
Tekst en foto’s: Marius en Sylvia Krijgsman

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart