Koffie & Klets, regio Zuid-Oost, Panheel


Eindelijk was het weer zover! Onze bolides konden wederom een lekker stukje rijden, ditmaal naar het mooi gelegen Panheel, direct aan het water, in de buurt van Roermond.
 

 
Speciaal voor ons had het restaurant Boschmolenplas de brasserie gereserveerd, zodat plm. 40 personen de Koffie en Klets konden bijwonen. Omgeving Limburg, altijd mooi, weer andere leden die naar de locatie kwamen, uiteraard ook de vaste leden die altijd komen. De parkeerplaats was speciaal voor ons gereserveerd, ook al begreep niet iedere bezoeker wat er op het bord geschreven stond.


 
Helaas moesten we toch een 3-tal buitjes toestaan (met boven was afgesproken dat er om één, om drie en om vijf uur een buitje zou vallen), maar alles bij elkaar werd het toch een erg mooie middag. Buiten stonden plm. 15 mooie bolides geparkeerd, waar de nodige klets plaats vond inclusief een altijd aanwezige blik onder de motorkappen.
De nodige ideeën werden uitgewisseld, onderhanden zijnde restauraties werden besproken. Ook binnen hing een uitermate gezellige sfeer.
 


 
Ook de vooroorlogse Citroën-vereniging uit het noorden des lands kwam ‘even’ kijken of ze een kopje koffie konden drinken, maar helaas, het hele restaurant was voor ons gereserveerd. Aldus ging de club weer op weg…
 
De dag werd afgesloten met een prima verzorgd 3-gangen diner, waarna eenieder (helaas) weer terug naar huis  ging.
Alles bij elkaar, mooie dag, mooie locatie, leuke mensen, samengevat: bij de regio Zuid-Oost is het altijd weer gezellig!
 
 
Foto’s: Mari(n)us
Verslag: Marius


Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart