Koffie & Klets, regio Zuid-Oost, Oisterwijk

Op zondag 24 februari 2013 is in Brasserie Kleijn Speijck te Oisterwijk de eerste Koffie&Klets van 2013 gehouden.


In de aanmeldingsperiode laten zo'n 20 regio-leden weten, dat ze verhinderd zijn, maar uiteindelijk melden 49 personen dat ze aanwezig zullen zijn. De week voor de Koffie&Klets is het weer zodanig, dat we er op rekenen dat een aantal Rolls-Royces en Bentley's voor het eerst in het nieuwe jaar uit de winterstalling worden gehaald. Op zaterdag meldt het KNMI, dat er sneeuw zal vallen in het oosten van het land en op zondagmorgen ligt er in het regio Zuid-Oostgebied variërend van 10 - 15 cm sneeuw.


Er zijn een paar leden die behalve hun Bentley helaas geen andere auto hebben.Of nu eenmaal graag met hun Bentley naar een bijeenkomst komen.


Daardoor is op de parkeerplaats dan toch nog een beetje te zien, dat we een clubbijeenkomst hebben.
Ondanks het feit dat het vrijwel de hele dag (licht) sneeuwt, zijn alle leden die zich hebben aangemeld zonder veel vertraging naar Osterwjk gekomen.
De koffie en het gebak zijn uitstekend en al gauw is het weer een geanimeerde bijeenkomst in een gezellige aparte zaal.De heer Kruizenga van de firma Gosliga uit Leeuwarden houdt een promotiepraatje voor een Dinitrolbehandeling voor onze auto's.


En ervoor en erna wordt er weer uitbundig gekletst en gedronken. Voor de liefhebbers is de mogelijkheid aanwezig om te genieten van de winterse omgeving, maar daarvan wordt nauwelijks gebruik gemaakt. Onder motorkappen kijken is er deze keer ook niet bij. Dat alles is geen probleem, want de leden zijn uitstekend in staat om zich met elkaar te vermaken.
Omstreeks half zes is voor de ruim dertig mensen die blijven dineren, de zaal gereed gemaakt. Er wordt een uitstekend driegangen menu geserveerd waarover ieder zeer tevreden is.
Omstreeks negen uur vertrekt ieder huiswaarts. De plek, de brasserie en het diner, dat verdient herhaling, daarover was ieder het wel eens.


Tekst: Rob van den Beld
Foto's: Annemieke Dekkers.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart