Koffie & Klets, regio Zuid-Oost, Milheeze


Als afsluiting van 2013 is in restaurant Natuurpoort Nederheide te Milheeze wederom een gezellige Koffie & Kletsbijeenkomst gehouden. Over belangstelling niet te klagen, ca. 60 bezoekers hadden de weg naar het mooie Brabantse Milheeze gevonden, waarvan er maar liefst 37 vroeg op de avond van het 3-gangen diner gebruik maakten.

Binnengekomen bleek achter het gebouw een enorm strand en aanpalend zwemwater te liggen, hetgeen enkele leden al direct deed verlangen naar de komende zomer om hiervan met hun (klein)kinderen te gaan genieten.Dat niet alle clubleden van hun Rolls-Royce of Bentley gebruik maakten om naar Milheeze te komen, blijkt uit onderstaande foto's. Ziet u in de verte die stoere fietser staan? Is dat sportief of niet?
Gehoorde opmerking: we zien hier 2 topmerken naast elkaar.Direct na binnenkomst zocht iedereen elkaar op, het was toch al weer twee weekjes geleden dat we elkaar gezien hadden ...De regio-commissie heette iedereen van harte welkom ...

Ditmaal was Sia Burggraaf met diverse leuke hoedjes, sjaals en tassen aanwezig, die bij de dames gretig aftrek vonden.

Voor de tweede maal in successie was Gery Snijders bereid gevonden om een workshop 'servetten-toren bouwen' te verzorgen, waaraan de dames vol overgave gewerkt hebben. De eerste keer (bij de barbecue in mei jongsleden) was een dusdanig succes, dat het regio-bestuur Gery verzocht had om, mede met het oog op de komende feestdagen, nogmaals zo'n workshop te verzorgen.

Na een zeer gezellige middag gehad te hebben (de auto's werden uiteraard ook niet vergeten), werd rond half zes aan de diverse tafels aangeschoven om van een lekker 3-gangen diner te gaan genieten.Dat ook de tijd niet stil stond moge duidelijk zijn, voor we het wisten was het negen uur en gingen we huiswaarts. We waren niet de laatsten, eerlijk gezegd weet ik niet hoe laat het uiteindelijk geworden is ...Verslag: Marius Krijgsman
Foto's: Sylvia Krijgsman, Frans Janssen, Rob van den Beld

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart