Koffie en Klets, regio Zuid-Oost, Nuenen, 6 maart 2016
Na het einde van de maand februari mochten al onze geliefde oldtimers weer op de Nederlandse wegen verschijnen. 
Veel van onze leden hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging van onze regio om naar het Brabantse land te komen, en wel naar hotel-restaurant de Collse Hoeve te Nuenen. Maar liefst 44 leden inclusief partners (waaronder ook uit de 'buitenregio's') waren aanwezig op de eerste Koffie en Klets van onze regio.
Altijd weer goed om zoveel blije gezichten bij elkaar te zien. 


 
Zoals gebruikelijk was de ontvangst gepland tussen 13 en 14 uur met koffie/thee en gebak, voor de auto's werd een mooi plekje gezocht.

 Op deze werkelijk schitterende locatie had De Mascotte een fraaie zaal volledig ter beschikking gekregen, we hadden dus alle ruimte voor ons zelf. 
 
De (nieuwe) leden werden welkom geheten.
Wisseling van de wacht: aangezien Rob van den Beld en René de Hoog inmiddels 2x4 jaar lid van de regio-commissie Zuid-Oost geweest zijn, moesten zij als vertegenwoordigers van de regio Zuid-Oost terugtreden. Marius Krijgsman is tijdens de ALV van 31 januari 2016 door de voorzitter van het hoofdbestuur benoemd in de functie van officiële vertegenwoordiger van regio Zuid-Oost/regio-coördinator. De 2 afgetreden regio-commissieleden zijn door de nieuwe regio-coördinator vervolgens aangetrokken als adviseurs. René werd (als)nog even in het zonnetje gezet ...


 
Tevens werd verzocht een kaart te ondertekenen voor één van onze zieke leden.
Na dit 'officiele' gedeelte kon de gezelligheid beginnen, hetgeen voor de aanwezigen geen enkel probleem opleverde.


 
Al snel was het middag-gedeelte voorbij en werd verzocht de zaal te mogen 'aankleden' voor het diner. Een kleine 30 leden maakten van de gelegenheid gebruik om het gebruikelijke 3-gangen diner te nuttigen. Voortreffelijk in één woord. Het diner dat gepresenteerd werd, zag er niet alleen prima uit, het smaakte ook nog voortreffelijk!


 
Opmerkelijk was dat na afloop het overgrote deel van de diner-gasten nog rustig bleef zitten, geen 'snel-naar-huis'-actie dus.

Helaas kwam er toch een eind aan een gezellige middag c.q. avond in het Brabantse land ...


 
Allen bedankt voor uw aanwezigheid op deze dag!
Ik hoop u te mogen begroeten op de volgende Koffie & Klets van onze regio Zuid-Oost, die gehouden zal worden in Aarle-Rixtel op 10 april aanstaande.
 
 
 
Foto's: Annemieke Dekkers en Marinus Rijkers
Verslag: Marius Krijgsman

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart