Koffie & Klets De Mascotte regio Zuid-Oost, 22 november 2015 te Bakel

 
Op 22 november 2015 stond alweer de laatste Koffie & Klets bijeenkomst van 2015 voor de leden van de regio Zuid-Oost en geïnteresseerden van andere regio's van De Mascotte gepland.
Plaats van het treffen was ditmaal het restaurant bij golfbaan Stippelberg te Bakel.De dag begon 'in den lande' met regen, hagel en ander ongerief, maar het weer in Brabant zou volgens weerdeskundigen een cijfer 8 krijgen. Desondanks waren verrassend veel leden met hun Bentley c.q. Rolls-Royce naar de bijeenkomst gekomen. 
Om 12 uur kwamen de leden van de regiocommissie bij elkaar om nog enkele afspraken te maken en tussen één en twee uur druppelden de overige leden binnen.

De Koffie & Klets was druk bezocht, ruim 40 aanwezigen, waarvan later op de middag meer dan de helft zou blijven om het gebruikelijke 3-gangendiner te nuttigen.
Opvallend was de grote belangstelling uit de neven-regio’s, de meesten hadden toch maar even een twee uur durende reis achter de rug alvorens op de plaats van bestemming aan te komen…


 
Vanaf het begin vonden de aanwezigen elkaar in grote groepjes, het was direct erg gezellig, we hadden elkaar natuurlijk al weer een maandje niet gezien.


 


Leden die voor de eerste keer aanwezig waren werden door Rob van den Beld hartelijk welkom geheten, tevens werden de zieken gememoreerd. 
Uiteraard moesten de aanwezige auto’s bekeken worden, alhoewel het door de frisse wind niet echt een genot was om buiten rond te lopen.
Voordat we er erg in hadden, was de tijd aangebroken om aan tafel te gaan voor ons ‘gebruikelijke’ 3-gangendiner. Leuk, dat er altijd weer zoveel mensen de moeite nemen om te blijven eten, en erg gezellig bovendien. Na afloop veel gehoord: het diner smaakte voortreffelijk.
Waarschijnlijk spreken de foto’s voor zich...


 


Rob, dank voor de organisatie, we kijken uit naar de evenementen in 2016!

 

 
 
Verslag: Marius Krijgsman
Foto’s: Annemieke Dekkers

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart