Verslag 6 September – landelijke picknick - Nationaal Militair Museum, Soest6 september, 2020 – een dag om nooit te vergeten...
Het Corona-virus heeft veel roet in het eten gegooid. Hierdoor is ook De Mascotte niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Maar op 6 september scheen er weer licht aan het einde van de tunnel en wat voor een licht! 110 auto’s, 230 personen die zich voor het eerste landelijke evenement – de Picknick – hadden aangemeld.
De dag startte rond 10:30 uur met koffie/thee en taart. Het wederzien met elkander deed men goed en was er snel weer sprake van de ontspannen gezellige sfeer, waar De Mascotte beroemd om is – de vriendenclub. 
Om 12 uur konden de leden het militair museum bezoeken. Een zeer boeiend museum vol met interessante geschiedenis en objecten, waaronder de Rolls-Royce Merlin Mk-73 vliegtuigmotor. 
Om 14:00 uur begon de picknick, waarbij men de klapstoeltjes- en tafeltjes tevoorschijn haalde. De Mascotte had voor de aanwezigen een heerlijk tasje vol etenswaren en drinken geregeld. 
Tot slot hebben verschillende leden gebruik gemaakt om een hele stoere foto te maken met hun auto en een geweldige straaljager op de achtergrond. Dit alles werd afgerond met heerlijke drankjes en borrelhapjes. 
Kortom, een dag om nooit te vergeten!

Verslag: Duco Franken.
Foto's: Ton-Louis Adam, Wietze Bakker, Annemieke Dekkers, Debby Luttik, Marinus Rijkers, Stanley Sibering.

Kijkt u ook even op de pagina Media onder Videoclips naar een digitale indruk van deze dag?
 
Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart