Cito Eindhoven officieel Rolls-Royce dealerEindhoven, 22 maart 2013
Het is alweer heel wat maanden geleden dat het importeurschap van het merk Rolls-Royce werd binnen gehaald door Cito Motors BV aan de Huizingalaan 66 in Eindhoven. Het bedrijf van Van Laarhoven Holding nam de tijd om een geheel nieuwe showroom te ontwerpen naar de richtlijnen van de fabriek en om die nieuwe showroom tot in de details te voltooien en in te richten. Vrijdag 22 maart 2013 was de officiële opening, 's middags voor de pers, en 's avonds voor de genodigden. De Mascotte was erbij en tekende op wat de nieuwe importeur aan Nederland en haar klanten heeft te bieden.Van links naar rechts:
Hein van Laarhoven, eigenaar van Van Laarhoven Holding & Cito Motors.
Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven.
Jolyon Nash, Sales en Marketing Director Rolls-Royce Motor Cars en lid van de Raad van Bestuur.Toespraak Marissa van Laarhoven
De pers werd toegesproken door Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven. Een samenvatting van haar presentatie ziet u in het volgende filmfragment:

Toespraak Jolyon Nash
Het verhaal van Marissa van Laarhoven werd gevolgd door een boeiend betoog van Jolyon Nash over de modelvoering, klanten en filosofieën van Rolls-Royce. Zijn uiteenzetting staat vrijwel geheel weergegeven in de volgende film:

Persbericht
Op de website van Rolls-Royce Motor Cars verscheen het volgende persbericht:ROLLS-ROYCE MOTOR CARS EINDHOVEN VIERT OPENING NIEUWE SHOWROOM
Eindhoven, 22 maart 2013
- Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven opent nieuwe thuisbasis van luxe merk
- Enige Rolls-Royce dealer Nederland gevestigd in Eindhoven.

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven viert vandaag de opening van de nieuwe thuisbasis van Rolls-Royce in Nederland. Het Nederlandse dealerbedrijf, onderdeel van Cito Motors, en de Britse fabrikant van luxe automobielen houden ter ere van dit bijzondere moment, een prestigieus evenement voor klanten en vrienden van het merk.
Jolyon Nash, Sales en Marketing Director Rolls-Royce Motor Cars en lid van de Raad van Bestuur, zei: "De opening van de nieuwe dealer markeert het beginpunt van een nieuw tijdperk voor Rolls-Royce klanten in Nederland. De familie van Laarhoven, met hun schat aan ervaring in het luxe segment en hun bewezen staat van dienst, zijn de perfecte partij voor een gezonde en langdurige samenwerking."

Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en Cito Motors, over de samenwerking: "Rolls-Royce belichaamt individualiteit en luxe op een ultiem niveau. We zijn erg blij door Rolls-Royce Motor Cars aangesteld te zijn om als enige in Nederland dit exclusieve merk te mogen verkopen en onderhouden. De gedane investering in ons pand benadrukt ons vertrouwen in een duurzame relatie met Rolls-Royce."

Tijdens de opening van de showroom geeft Rolls-Royce Bespoke Designer Matthew Danton inzicht in het Bespoke-programma, de door de fabrikant geboden mogelijkheden om een Rolls-Royce verder te individualiseren buiten de optielijst om. Het programma laat het Nederlandse publiek zien hoe 'design op maat', vakmanschap en handwerk de verwachtingen van de meest veeleisende klanten ter wereld kunnen overtreffen. In 2012 werd bijna elke verkochte Phantom in Europa en meer dan driekwart van de Ghosts vervaardigd volgens het Bespoke-programma. Rolls-Royce Motor Cars maakt een succesvolle periode door. Het bedrijf heeft onlangs een nieuw, wereldwijd verkooprecord aangekondigd als ook substantiële omzetgroei op het vasteland van Europa voor 2012. In Europa wordt Rolls-Royce vertegenwoordigd door 16 dealers.Persfoto's
Rolls-Royce Motor Cars verspreidde op 22 maart de volgende persfoto's:Foto-impressie van de persintroductie op 22 maart 2013
De volgende foto's geven een impressie van de persintroductie op 22 maart 2013.

De Mascotte feliciteert Marissa van Laarhoven en alle medewerkers van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven met deze mijlpaal in haar historie en wenst hen veel succes en voorspoed.
Tekst, foto's persintroductie en film: Marinus Rijkers
Foto's: persfoto's Rolls-Royce Motor Cars
Filmbewerking: Edward Rijkers.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart