British CARS & Lifestyle, 18-19 maart 2017

 

Blijkbaar heeft de deelname aan de British Cars & Lifestyle een goede indruk gemaakt op onze leden en de bezoekers van onze mooie “Mascotte” stand, want veel foto’s proberen dit weer te geven.
Ook voor onze website hebben we daarvan een aantal als impressie hierbij afgedrukt.
 
Het bezoek zaterdag bleef enigszins achter bij onze verwachting maar daarentegen werd zondag menig kopje koffie of glas wijn aangeboden aan onze bezoekers. Onze gastdames (en een enkele heer) Ria, Frans en Elly op beide dagen, waren heel gastvrij en vriendelijk en dat werd zeer gewaardeerd.De prachtige Cloud van onze voorzitter heeft veel bekijks gehad en werd menigmaal gefotografeerd; een heel goede eyecatcher voor onze stand.
 
Frans Janssen had weer gezorgd voor een prachtige selectie archieffoto’s van diverse activiteiten die met behulp van onze beamer op de stand zijn geprojecteerd.

Op diverse foto’s kunt u zien hoe mooi de stand was voorzien van de mooiste tulpen die dit seizoen biedt en werden verzorgd door Mariëlla Zoontjes.


 


Jammer dat de Mascotte dit jaar niet de stand-prijs heeft gewonnen want Teun Prins had weer zijn beste beentje voorgezet.
De jubilerende Jaguar club, die ontzettend had “uitgepakt”, was de gelukkige winnaar.
Geniet nog even mee van de foto’s van dit mooie “representatieve” weekend voor onze club.

Foto's: Annemieke Dekkers, Wietze Bakker
Verslag: Wietze Bakker

 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart