British Cars & Lifestyle, Rosmalen

Voor een terugblik op de beurs door de lens van Annemieke Dekkers en Wietze Bakker, KLIK HIER.

Na een jaar afwezigheid nam De Mascotte dit jaar weer deel aan het tweedaagse evenement in het Autotron in Rosmalen: British Cars & Lifestyle. Een fraai en traditioneel zeer druk bezocht evenement waar liefhebbers van Britse auto's, automobilia, kleding, sieraden, wijnen, juwelen en andere waar elkaar ontmoeten. Er zijn dansgroepen, doedelzakspelers, terrasjes, live muziek, alles om er een mooi en gezellig evenement van te maken.De Mascotte had een stand die belangenloos beschikbaar werd gesteld door clublid Bep Baelde van het bedrijf www.mooidesign.nl. Op de volgende foto zit Bep temidden van zijn zelf gecreëerde sferen.


Ook de evenementenorganisatie was erg onder de indruk van de clubstand van De mascotte en kende de club de eerste prijs toe van de "Mooiste Grote Clubstand". Deze prijs heeft De Mascotte al vele malen in de wacht gesleept, maar de laatste jaren werden we voortdurend tweede of lager. Nu dus weer eerste, en terecht.


Zoals altijd stond er ook weer een auto in de stand. Dit keer was het de Bentley Mk VI van Antoon Gaemers.


Er stonden dit jaar aardig wat Rolls-Royces en Bentleys op de beurs. Maar natuurlijk ook andere Britse merken als Jaguar, Mini, MG, TVR, Alvis, Triumph en vele andere. Even een rondje over de tentoonstelling.Op beide dagen was er van 16.00 tot 17.00 uur een borrel voor de leden. Op beide dagen was het erg druk en gezellig.We kunnen weer terugkijken op een goed en gezellig evenement.Tekst en foto's: Marinus Rijkers

Voor een terugblik op de beurs door de lens van Annemieke Dekkers en Wietze Bakker, KLIK HIER.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart