British Cars & Lifestyle 2015


Op 14 en 15 maart 2015 vond wederom in het Autotron in Rosmalen het jaarlijkse festijn 'British Cars & Lifestyle' plaats. Dit is een evenement waarvan je kunt zeggen dat als het maar typisch British is (en echt niet alleen automobielen), het op deze beurs vertegenwoordigd is.

Een mooi beeld vooraf:

Van oudsher bemant De Mascotte een stand op deze sfeervolle beurs. Een stand waarin vooral ook aan het publiek duidelijk wordt gemaakt dat wij actief met onze hobby bezig zijn en dat ze bij gebleken bezit van of serieuze belangstelling voor een Rolls-Royce of Bentley het lidmaatschap van harte wordt aanbevolen.
Een extra (prettige) bijkomstigheid was dat onze clubverzekeraar voor leden die hun automobiel bij Kuiper Verzekeringen ondergebracht hebben, 2 toegangskaarten ter beschikking stelden. Dank daarvoor!Dit jaar stond de stand in het teken van het jubileumfeest '25 jaar De Mascotte'. Het jubileum werd onder de aandacht gebracht met een feestelijk aangeklede stand met slingers, een speciaal aangemaakt plakkaat en lekkere drankjes voor elke bezoeker van de stand. Tevens konden de bezoekers op een groot projectiescherm een prima indruk krijgen van alle evenementen die door de vereniging georganiseerd worden: met de nadruk op de gezelligheid!


Ook dit jaar stond er weer een vertegenwoordiger van de Rolls-Royce en Bentley stallen, te weten de fraaie Rolls-Royce Silver Cloud I uit 1956 van John Snijders.

Gezelligheid staat bovenaan. Dat er ook een kleine drankvoorraad was?En wie verdient de eerste prijs?Mooie muzikale begeleiding:Gewoon mooi:Ook gewoon mooi, alleen jammer van die gele nummerplaten ...Nog enkele sfeerimpressies:

Misschien toch even door de wasstraat?

Of toch een grotere auto kopen voor de kleine?Tot slot nog een blik op de stand van bovenaf ...Samengevat: dit jaar was de beurs weer zeer de moeite waard!

Alle betrokkenen hartelijk dank voor het opbouwen, bemensen en afsluitend het weer afbouwen van de clubstand!Tekst: Marius Krijgsman
Foto's: Annemieke Dekkers, Sylvia Krijgsman.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart