British Cars and Lifestyle 2010

Op 20 en 21 maart 2010 vond in het Autotron in Rosmalen het jaarlijkse festijn "British Cars and Lifestyle" plaats, het evenement waar een rijke schakering aan overwegend Britse klassiekers in één beurs wordt getoond met artikelen als kleding, sieraden, hoeden, servies, thee, noem maar op. Als het maar typisch British is, dan hoort het al gauw op deze beurs thuis.
Traditioneel bemant De Mascotte een stand op deze sfeervolle beurs. Een stand waarin niet alleen leden van harte worden uitgenodigd een glas te komen heffen. Een stand waarin vooral ook aan het publiek duidelijk wordt gemaakt dat wij actief met onze hobby bezig zijn en dat ze bij gebleken bezit van of serieuze belangstelling voor een Rolls-Royce of Bentley het lidmaatschap van harte wordt aanbevolen.

Dit jaar stond de stand in het teken van 20 jaar De Mascotte. Het jubileum werd onder de aandacht gebracht met een grote taart, slingers, een speciaal aangemaakt plakkaat en ... lekkere marsepeinhapjes voor elke bezoeker van de stand.

De stand was zoals elk jaar smaakvol ingericht met grote panelen met prachtige schilderingen. Zo fraai dat de traditie om een prijs te winnen met onze stand ook dit jaar weer kon worden voortgezet.
Ook nu weer stond er een parel van een automobiel uit de Rolls-Royce en Bentley stallen. Dit jaar de volledig gerestaureerde Rolls-Royce Silver Wraith uit 1947 van Rob van den Beld.

Hieronder ziet u een beeldverslag van dit feestelijke begin van het jubileumjaar, te beginnen met een impressie van de stand en de gezellige drukte.















Teun Prins toont met gepaste trots de beker die was verbonden aan de derde prijs voor de mooiste stand. De taart met de flying lady midden voor de stand maakt meteen duidelijk dat het feest is bij De Mascotte.



De schitterend gerestaureerde Silver Wraith uit 1947 van Rob van den Beld deed menig bezoeker het fotoapparaat te voorschijn halen. Rob had een uitgebreid beeldverslag van de restauratie op pamfletten geplakt.











Ook vanaf de ballustrade aan de overzijde van de hal zag de stand van De Mascotte er feestelijk uit. Midden op de foto ziet u een Cloud en een Corniche convertible op de stand van Brabo die deze dagen de overburen waren. Achter de Cloud ziet u dus de stand van De Mascotte.





Tot slot nog een blik op de stand vlak nadat hij was opgebouwd






Tekst: Marinus Rijkers
Foto's: Rob van den Beld, Frans Janssen, Marinus Rijkers.
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart