Barbecue 2022 regio Zuidoost De Mascotte bij restaurant Komaen in Oirschot

 
Eindelijk weer tijd voor een evenement in onze regio, onze jaarlijkse barbecue!
 
Wij als organisatie zijn blij dat er weer een beetje rust teruggekeerd is in de Evenementenkalender van De Mascotte en dat de achterstand van evenementen na de coronajaren weer enigszins ingelopen is.
 
Dit jaar vond onze regiobarbecue plaats in Oirschot bij restaurant Komaen.
Zoals gebruikelijk stond Jos, ondersteund door Ingeborg, klaar om alle auto’s te ontvangen en deze een mooi plekje aan te wijzen. Bij het verplaatsen van zijn Rolls-Royce van Jos bleek de accu problemen op te leveren waardoor hij de ANWB om ondersteuning moest vragen. Sylvia sprong direct voor hem in. De Rolls-Royces en Bentleys werden mooi op één lijn gezet. Deelnemers met een ander merk auto zochten een plekje elders op de grote parkeerplaats.
Ons lid Maarten Blokland had aangeboden om van het evenement een filmpje te maken en was al vroeg aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen.
Opmerking van de webmaster: het filmpje staat inmiddels op de website op de pagina Media / Videoclips.
 
Aan belangstelling voor de barbecue geen gebrek, ruim 40 personen waren aanwezig op deze fraaie zondagmiddag. Helaas waren er ook enkele leden die zich door corona hadden moeten afmelden.
Na het openingswoordje van de regio begeleider waren de aanwezigen al snel met elkaar in gesprek. Leuke bijkomstigheid was de aanwezigheid van leden uit regio's Zuidoost, Midden en Zuidwest die voor de eerste keer aanwezig waren. Uiteraard werden deze leden met applaus ontvangen.
 
Gezelligheid kent geen tijd luidt het spreekwoord, dat was ook hier het geval.
Al snel was het tijd om de barbecues aan te steken, er was ruime keuze uit vlees en vis. Binnen stonden verschillende schalen klaar met salades, sausjes, stokbrood, frietjes, fruitsalade enzovoort. 
Eenieder liet het aangebodene goed smaken.
 
Zoals het vaker het geval is, het is tijd om naar huis te gaan voor je er bij stil staat.
 
Het was een mooie en vooral gezellige middag, allen hartelijk dank voor jullie aanwezigheid!
 
Verslag: Marius Krijgsman
Foto’s: Frans Janssen, Marinus Rijkers, Sylvia Krijgsman.
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart