Jaarlijkse regio Zuid-Oost barbecue van De Mascotte, 14 juli 2019 te Bakel


Het is altijd weer even puzzelen om een geschikte locatie te vinden voor de regiobarbecue. Welke leden hebben voldoende ruimte beschikbaar en eveneens voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving om alle overwegend grote automobielen een mooi plekje te geven?
Maar ook dit jaar is het weer gelukt om de barbecue te organiseren, ditmaal bij onze leden Ria en Frans Janssen te Bakel.
De voorbereidingen op de zaterdag waren soepeltjes verlopen, tegen de avond stonden de diverse tenten gereed om de deelnemers te ontvangen. Al het glaswerk was uitgepakt en stond klaar in de Koepel van Ria en Frans, een prachtig theehuisje waar we gebruik van mochten maken.
Op de zondagmorgen was er al vroeg bedrijvigheid om de puntjes op de i te zetten. Ruim 65 leden en partner hadden zich aangemeld voor deze gezellige middag. Velen daarvan kwamen met hun prachtige Bentley of Rolls-Royce naar het Brabantse land.
Plm. 13.30 uur heette de regiocommissie alle aanwezigen van harte welkom, in het bijzonder die leden die voor het eerst dit evenement bijwoonden.
Na de ontvangst met koffie en een broodje was er de mogelijkheid om een korte rit door de mooie Brabantse omgeving te rijden. Het merendeel van de aanwezigen nam deze gelegenheid te baat.
Een leuke onderbreking van deze middag was het muzikale spel van Marleen Dinjens, die op haar draailier aangename klanken verspreidde.
Al snel was de tijd aangebroken om de barbecues klaar te maken voor het vlees, de vis en bijbehorende supplementen die bij de lokale slager ingekocht waren. We mochten ons deze middag verheugen in een tweetal barbecue-meesters in de personen van Eddy van Parijs en Jan Jeurissen. Beiden hebben de aanwezigen verwend met een lekker stukje vlees en/of vis. Heren, bedankt voor jullie geweldige bijdrage!
Maar tsja, aan alle leuke dingen komt een einde, zo ook aan deze geweldige dag!
Alle aanwezigen bedankt dat jullie de moeite genomen hebben naar het Brabantse land te komen, het was weer een supergezellige bijeenkomst. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer begroeten!

Afsluitend een bijzonder woord van dank aan Ria en Frans Janssen voor het beschikbaar stellen van hun locatie en aan allen die meegewerkt hebben om van deze barbecue een geslaagd evenement te maken!

Kijkt u even naar onderstaande foto's om na te genieten c.q. om een indruk van deze gezellige middag te krijgen?Verslag: Marius Krijgsman
Foto's: Annemieke Dekkers en Rob van den BeldBekijk alle vooraankondigingen op de kaart