Zaterdag 22 juli 2017, jaarlijkse barbecue regio Zuid-West

 

Het programma van Regio Zuid-West nodigde onze leden uit om 14.00 uur te verzamelen in Roosendaal.Het koffiedrinken bij Classicmasters was nou niet een ”koffie en klets” zoals De Mascotte die gewend is aan haar leden aan te bieden, want van een “ontvangst” was geen sprake, maar het kóstte dan ook niets. Een ieder zorgde zelf voor een bekertje koffie uit de automaat en mocht de “Flakkeese traktatie“ uit de verpakkingsdoos nemen.
Inderdaad er stond een uitgebreide collectie schitterende Porsches en ook diverse andere merken en types voor onze geïnteresseerde leden om te bewonderen. Jammer, we misten een paar mooie Rolls-Royces en Bentley’s.

Onze gastheer voor vandaag, Emile Koole, nodigde ons uit hem te volgen voor een rit door het altijd weer mooie Zeeland en een gedeelte van Noord Brabant, met als hoogtepunt een “rondje” Willemstad.                                
Wij hadden veel bekijks, jammer dat de Mascotte-auto-schildjes op onze mooie auto’s ontbraken, want voor de toeschouwer moet dat toch onze clubvlag zijn.

We werden allervriendelijkst ontvangen door de gastvrouw voor de barbecue, Fredrieke Koole, die samen met haar man Emile ons erg hebben verwend bij hun “buiten” in Achthuizen.Zij was een beetje nerveus, want haar gasten waren er eerder dan haar bestelling vlees, vis, enz.
Wel, het was het wachten, waar we overigens niets van hebben gemerkt, dubbel waard, want toen Emile eenmaal begon het vlees te bereiden, later geholpen door zijn regioleider! Leo Stoffels had een ieder al een drankje te pakken.Er was niet alleen voldoende keus in alle lekkers, maar Fredrieke verraste ons ook nog met de heerlijkste, door haar zelf gemaakte, sauzen.Het was bijzonder gezellig, het was goed, het weer werkte mee en dat bleek wel want de laatste bezoekers vertrokken bepaald niet overhaast !!!
Bekijkt u vooral alle foto’s. Ze zeggen meer dan woorden.

Leo Stoffels heeft de familie Koole namens alle bezoekers dan ook van harte kunnen bedanken voor deze geslaagde bijeenkomst met een kleine attentie.Met een “goede reis naar huis” nam iedereen weer afscheid.
 
Verslag en foto's: Wietze Bakker.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart