Algemene Ledenvergadering 2015 te Ermelo
 

Op zondag 25 januari heeft De Mascotte de Algemene Ledenvergadering gehouden, wederom in de mooie bosrijke omgeving van Ermelo, hotel de Heerlickheijd.Een aantal leden die van verre moesten komen, hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om reeds op zaterdag te komen en te blijven overnachten. In tegenstelling tot eerdere jaren hadden Teun Prins en de zijnen 's middags geen rit uitgezet. Overigens lekker rustig, bijpraten was een prima optie aangezien de meesten van ons elkaar toch al weer een aantal weken niet gezien hadden! Er was trouwens nog een (legitieme) reden om geen rit te organiseren: als gevolg van de belastingmaatregelen werd verwacht dat de deelnemers niet met hun klassieker zouden verschijnen. Alternatief was de mooie omgeving te voet te bekijken, ook niet verkeerd!

Traditioneel bood het hotel op de zaterdagavond de mogelijkheid om een 3-gangen diner te gebruiken, hier werd door vele clubleden gebruik van gemaakt. De zondagochtend vroeg uit de veren voor diegenen die niet overnacht hadden, ontvangst met koffie en gebak. In totaliteit hadden zich 200 leden en reisgenoten voor dit evenement opgegeven, dit jaar met minder klassiekers, maar gezellig zoals vanouds!Het officiële gedeelte, de jaarvergadering, begon om 11.00 uur. 

Een kleine introductie door onze nieuwe secretaris:De verslaglegging van de regio-activiteiten van het afgelopen jaar:De benoeming van het erelid Rob Wilde:Het bekendmaken van de winnaars van de kerstpuzzel:

De overhandiging van een kleine blijk van waardering aan de medewerkers van het clubboekje en de webmaster:Om 12.30 uur werd het glas geheven op het nieuwe jaar met hopelijk weer veel leuke evenementen en veel gezelligheid! Tevens kregen alle aanwezigen de mogelijkheid om loten te kopen voor de grote loterij die 's middags gehouden zou worden. De opbrengst hiervan was wederom bestemd voor het goede doel.
Aansluitend konden we in een grote zaal genieten van het koude en warme buffet, een ieder maakte hier graag gebruik van.

Voor we het eigenlijk in de gaten hadden, stond de klok op 15.00 uur, tijd dus voor de verloting van Rolls-Royce en Bentley memorabilia en collectables, aangevuld met leuke andere (Mascotte) artikelen, dit als variatie op de jaarlijkse veiling. Onder bezielende leiding van het bestuur werden de vele artikelen verloot en werden we verrast door de leuke hebbedingetjes. Dank aan allen die de te verloten artikelen ingebracht hebben en aan de bestuursleden die veel tijd en moeite gestopt hebben in de voorbereiding!Tussendoor en na afloop van de veiling bezochten velen van de aanwezigen de standjes die gezellig in de gangen van het hotel opgesteld stonden.
Voor anderen betekende dit het einde van een gezellige dag en het aanvaarden van de thuisreis ...
Foto's: Annemieke Dekkers en Frans Janssen
Verslag: Marius Krijgsman

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart