Algemene Ledenvergadering 2014 te Ermelo
 

Van deze bijeenkomst is een filmreportage gemaakt door DailyChannelTV. Klik hier om deze te bekijken.
De film duurt 39 minuten en 12 seconden. Vergeet niet uw geluidsboxen aan te zetten!
Er is tevens een filmverslag van de veiling gemaakt. Om privacy redenen vindt u dit verslag in het voor leden gereserveerde deel van de website, onder De Mascotte Forum / Leden Algemeen / ALV 2014: filmverslagen.


Op zondag 26 januari heeft De Mascotte wederom de Algemene Ledenvergadering gehouden, ditmaal in de mooie bosrijke omgeving van Ermelo, hotel de Heerlickheijd.

Een aantal leden die van verre moesten komen, hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om reeds op zaterdag te komen en te blijven overnachten. Een enkeling had zelfs de vrijdag uitgekozen om er een lekker lang weekend van te maken. Teun Prins en de zijnen hadden gezorgd voor een leuke rit door de omgeving, zodat de deelnemers zich 's middags niet hoefden te vervelen.
De zaterdagavond bood het hotel de mogelijkheid om een 3-gangen diner te gebruiken, hier werd door plm. 40 personen gebruik van gemaakt. U kunt zich voorstellen dat de zaterdagavond dus in een prettige sfeer doorgebracht werd!De zondagochtend vroeg uit de veren voor diegenen die niet overnacht hadden, ontvangst met koffie en gebak. In totaliteit hadden zich 249 leden en reisgenoten voor dit evenement opgegeven, samen met plm. 100 automobielen, gezellig zoals vanouds!

Het officiële gedeelte, de jaarvergadering, begon om 11.00 uur. Onze voorzitter had een strakke planning in gedachten, en wel om de vergadering na een uur te beëindigen. Dit werd niet helemaal gehaald maar ik geloof niet dat iemand daar een probleem mee had...
Om 13.00 uur werd het glas geheven op het nieuwe jaar met hopelijk weer veel leuke evenementen en veel gezelligheid!
Aansluitend konden we in een grote zaal genieten van het koude en warme buffet, een ieder maakte hier graag gebruik van.
Voor we het eigenlijk in de gaten hadden, stond de klok op 15.00 uur, tijd dus voor de jaarlijkse veiling van Rolls-Royce en Bentley memorabilia en collectables. Onder bezielende leiding van onze voorzitter (voorzien van de nodige humor) werden de ruim 60 kavels geveild en vond het merendeel van de kavels een nieuwe eigenaar.Tussendoor en na afloop van de veiling bezochten velen van de aanwezigen de standjes die gezellig in de gangen van het hotel opgesteld stonden.
Voor anderen betekende dit het einde van een gezellige dag en het aanvaarden van de thuisreis ...


Foto's: Annemieke Dekkers en Frans Janssen
Verslag: Marius Krijgsman

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart