Algemene Ledenvergadering, Volendam

(Voor een beeld van de parkeerplaats van de ALV, gezien door de lens van Ad van der Aa, klik HIER.)
(Voor een beeld van de parkeerplaats van de ALV, gezien door de lens van René Boswinkel, klik HIER.)

Records
Is gezelligheid te meten? Misschien in het aantal aanwezige mensen? Misschien in het aantal aanwezige auto's? Gezelligheid is sfeer, een goed gevoel, vriendschap, lekker eten, dat soort zaken. En dat was er: veel gezelligheid. De ALV op 27 januari 2008 gaat de club-annalen in als een bijeenkomst met misschien wel een record gezelligheid. Maar in elk geval met een record opkomst aan clubleden, een record waar het gaat om een korte vergadering (maar liefst 6 agendapunten minder dan vorige jaar) en een record aan eensgezindheid en gebrek aan stekeligheden. Het gaat gewoon goed met de club, en dat was de hele dag voelbaar. Veel mensen, mooie auto's, geen onvertogen woord tijdens de vergadering (het gebrek aan vuurwerk maakte de vergadering bijna saai), een heerlijk buffet, noem maar op.

Stands
Zoals langzamerhand gebruikelijk op de ALV waren er ook aanbieders van Rolls-Royce en Bentley gerelateerde automobilia. Deze keer werd het koopwaar uitgestald van Brabo uit Hillegom (Dennis, Flip, Eric en Daan), Theo v/d Kloeg met modelautootjes, de clubshop (Ferdie van Eenennaam), Erik Wagemaker met automobilia, Kuiper Assurantiën (dhr. Kuiper) en Sireon Poetsmiddelen en toebehoren (Albin Zwiers). Bovendien was de KNAC (dhr. Kloos) aanwezig die haar dienstverlening op het vlak van verzekeringen met verve onder de aandacht bracht.


Parkeerplaats
Behalve tijdens de vergadering was het de hele dag druk op de parkeerplaats. Mede dankzij het goede weer kwamen vele clubleden met hun Rolls-Royce of Bentley naar Volendam. Klassieke maar ook nieuwe voertuigen daagden de clubleden en ook heel wat passanten uit tot het nemen van foto's. Aan- en verkoopverhalen werden uitgewisseld en leunend over de spatborden werden technische adviezen gegeven. Pas laat in de middag begon het wat stiller te worden op de parkeerplaats aan het water. Het was weer een mooie clubdag.

Tekst: Marinus Rijkers
Foto's: Marinus Rijkers en René Boswinkel
Beursgoeroe Geert Schaaij, drijvende kracht achter "Beursgenoten", hield een verhaal over de beursontwikkelingen en tracteerde ons op een aantal op maat gesneden tips. Het beleggen in recent op de markt beschikbaar gekomen Bentleys maakte deel uit van de aanbevolen portefeuille... Op de foto dankt voorzitter Wouter Schuurmans hem voor de inspirerende woorden.


Badges van de KNAC uitgestald naast hun zo bekende logo.
Gezellige drukte op de parkeerplaats van hotel Spaander in Volendam.
The Rolls-Royce that failed to proceede...


(Voor een beeld van de parkeerplaats van de ALV, gezien door de lens van Ad van der Aa, klik HIER.)
(Voor een beeld van de parkeerplaats van de ALV, gezien door de lens van René Boswinkel, klik HIER.)
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart