Te koop aangeboden een fraaie en goede Rolls-Royce Silver Spur LHDChassisnummer SCAZN42A0CCX04067
Bouwjaar 1982, tellerstand 085696 mijlen.
 
Ik kocht deze wagen in 2011. Gedurende 2011-2012 heb ik deze wagen gerestaureerd. Ik heb o.a. het rem- en niveausysteem onder handen genomen waarbij rondom diverse componenten en nieuwe drukbollen zijn aangebracht. Ook is een nieuwe brandstofpomp geplaatst, zijn diverse delen die met de ontsteking in verband staan vernieuwd en zijn waar nodig wiellagers en fusée kogels door nieuwe exemplaren vervangen.
Daarna heb ik het interieur aangepakt. Het oude Tan lederen interieur heb ik vervangen door nieuw Bordeaux-rood en wit noord Italiaans rundleder met witte piping. Ook de stoffen hemelbekleding heb ik vervangen door wit leder. Vloer- tunnel- en kofferbakbekleding, alsmede de onderste delen van de portierbekleding zijn vervangen door nieuw bijpassend Wilton tapijt. Ik heb nieuwe hoofdsteunen voor de stoelen gebouwd met daarin TV/Video units. Aan de voorzijde van de hoofdsteunen zijn RR-logo’s geborduurd. In de portieren zijn kleine projectoren geplaatst die bij het openen een Rolls-Royce logo op de straat projecteren. In de middenarmsteun van de achterbank is een eenvoudig drankenkabinetje aangebracht. En uiteraard heb ik een volledige houtwerkrestauratie uitgevoerd zodat deze wagen voor mijn werk als interieur-restaurateur voor promotionele doeleinden kon/kan worden ingezet.
 
Ik heb inmiddels een Corniche gekocht en daarnaast ook de beschikking over enkele andere wagens. Reden om van de Silver Spur na 11 jaar afscheid te nemen. De vraagprijs voor deze mooie en goede wagen, die inmiddels geheel belastingvrij is, bedraagt €35.000,-.
Deze wagen is mijn privé eigendom waardoor geen BTW van toepassing is.
 
Aanvullende informatie en foto’s vindt u op:
https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken?widgetId=624750c4-e22b-4d2d-aa85-209e6842cf86

Mij kunt u bereiken op tel. 0521-591133 of per e-mail op wagemaker.dwingeloo@freeler.nl


Datum geplaatst: 20 november 2022.

 
 

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart