Te koop aangeboden: een luxe Wijn- en Champagne-kabinetje en een prachtige Champagne Hamper
 

Bij mijn speurtocht voor clubleden naar picknick en cocktail kabinetjes die zoal worden aangeboden heb ik mij verbaasd over de hoge prijzen die daarvoor worden gevraagd. Op internet treft men exemplaren aan van enkele duizenden, tot vele tienduizenden euros per stuk. Een enkele keer kun je echter ook geluk hebben en ergens een winkeldochter of uitverkoopje aantreffen. Ik kocht inmiddels de laatste twee exemplaren, splinternieuw, uit de boedel van een luxe automobilia winkel in de Galerie du Claridge aan de Avenue des Champs -Élysées, die wegens terugloop van klandizie de deuren heeft gesloten.
 
Allereerst het wijn- en Champagne kabinetje. Nieuw en ongebruikt. Afmeting breed 32 cm, hoog 37 cm en diep 24 cm. Uitgevoerd in lichtgekleurd dik rundleder en voorzien van gepreegde flying ladys. Oorspronkelijke winkelprijs ver boven de duizend euro. De inhoud van deze wijn- en champagne box bestaat uit een afsluitbare wijnkoeler, twee flessenvakken, 6 getrokken metalen glazen in een aparte lade en enig gereedschap om de flessen mee te openen.
Wilt u de entourage van uw Rolls-Royce hiermee uitbreiden, dan kost deze box u € 485,-

 
 
En als kers op de taart aangeboden een luxe Champagne Hamper hand-made voor Rolls-Royce en Bentley automobielen.
 
Deze uitgebreide en prachtige Hamper is eveneens splinternieuw, uitgevoerd in dik lichtbeige rundleder en afgewerkt met messing accenten. Oorspronkelijke winkelprijs was bijna tweeduizend euro. Naast plaats voor twee Champagne- en twee wijnflessen, 4 hoge kristallen glazen en diverse bijbehorende attributen vind je in het midden een afsluitbare wijnkoeler. De afmeting is 33 x 33 x 40 cm.
  
Wilt u de picknick uitrusting van uw Rolls-Royce of Bentley met deze schitterende Champagne Hamper uitbreiden, dan is deze voor € 690,-  van U.
 
Deze picknick-uitrusting is aangekocht voor (en uitsluitend te koop aan) leden van De Mascotte.

Voor aanvullende informatie:
Jan A. Wagemaker
Tel. 0521-591133 / 06-50593581
E-mail: wagemaker.dwingeloo@freeler.nl


Datum geplaatst: 23 september 2020.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart