Vrienden van De Mascotte


Wijzigingen op de website van De Mascotte
We hebben gemerkt dat velen het plezierig zouden vinden als ze zouden weten wat er op de site is veranderd sinds hun vorige bezoek. Dat geldt niet alleen voor leden maar ook voor niet-leden, dus ook voor vrienden van Rolls-Royce en Bentley die om wat voor reden dan ook niet zelf een dergelijk voertuig bezitten of van plan zijn aan te schaffen.
De Mascotte maakt het mogelijk om elke wijziging op de site vanaf nu direct te bekijken. Elke wijziging wordt u namelijk bekend gemaakt per e-mail. U bent dan bijvoorbeeld direct op de hoogte van nieuwe ledenadvertenties. U kunt meteen zien hoe het evenement is verlopen waarvan een verslag op de site wordt geplaatst. U kunt meteen meekijken met mooie foto's van klassiekers of hedendaagse auto's als zij aandacht krijgen in de bibliotheek. Enzovoort. Gemiddeld kunt u eens per 2 weken een e-mail verwachten, soms vaker, soms minder vaak.

Word vriend van de Mascotte
Wilt u zich aanmelden voor deze gratis service van De Mascotte, vult u dan onderstaand formuliertje in en druk daarna op de button "Aanmelden". U stuurt dan een bericht aan de webmaster die uw e-mailadres in de verzendlijst opneemt.
Bent u lid van De Mascotte, vult u dan ook uw lidnummer in (inclusief eventuele nullen).

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Deze dienst is toegankelijk voor iedereen, voor leden en niet-leden. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor verzending van berichten namens De Mascotte over wijzigingen van de website www.demascotte.nl. U kunt te allen tijde het abonnement op deze dienst weer opzeggen. Daarvoor stuurt u een e-mail aan webmaster@demascotte.nl en geeft daarin aan dat u de e-mails niet meer wilt ontvangen.

Bekijk alle vooraankondigingen op de kaart